Modern család - Modern Family 7X01 - 7X02
2015. október 07. írta: redbandita

Modern család - Modern Family 7X01 - 7X02

Elindult az új évad, egyelőre abszolút hozza a színvonalat, amit megszoktunk tőle. Az előző évad végén leérettségiző Alex fősulira megy, Andy és Haley tovább bonyolítják egymás életét, Lilyből focista, Mitch-ből edző, míg Jay-ből hazug lesz...

12033177_10153567962751136_6115202468981131305_n.jpg

7X01 Summer lovin'

Ugye ott ért véget az előző évad, hogy Phil (Ty Burell) tudomást szerez Andy (Adam Devine) leánykérési tervéről, miközben nagy nehezen arra is rádöbben, hogy a fiú Haley-be (is) szerelmes. Nagy nehezen a család tudomására hozza a dolgot, így Haley (Sarah Hyland), Claire (Julie Bowen) támogatásával azonnal a tengerpartra rohan, hogy megakadályozza a dolgot, de elkésnek.

Haley szinte az egész nyarat sírással én önsajnálattal tölti, Claire pedig kihasználja ezt, mert most újra babusgatásra szorul. Amikor moziba mennek összefutnak egy régi ismerőssel, Dylannel (Reid Ewing), aki most éppen új bizniszben utazik. Haley és Dylen már nem is tudom hányadszorra összejönnek. Találjátok ki, ki nincs emiatt feldobva! Pontosan. Claire, aki éppen megosztja aggodalmait Phil-el, amikor befut Andy és mindent megtud arról, hogy Haley megakarta akadályozni az eljegyzést. Ezt elég rosszul viseli, bánatát kajába folytja, aminek gyorsan meg is lesz az eredménye. Ajaj... Lesz itt még bonyodalom...

andy_modern_family.jpg

Cam (Eric Stonestreet) halálra dolgozza magát, mert Mitchell (Jesse Tyler Fergusson) még nem talált munkát. Ami Cam-et jobban bosszantja, hogy nem is keresgél, most ugyanis új hobbijának él: fest. Cam megpróbálja rávenni Mitch régi főnökét, hogy ajánljon munkát a férfinak.

modern-family-summer-lovin.jpg

Alex (Ariel Winter) és Sanjay (Suraj Partha) az egész nyarat együtt töltik, de aztán arra jutnak, hogy a legcélszerűbb volna szakítani, mert különböző sulikba mennek és ez nem működne...

Gloria és JAy igyekeznek megtalálni a legjobb ovit/iskola előkészítőt Joe számára, de nem megy túl könnyen.

1632712407_4514879046001_video-still-for-video-4501514954001.jpg

7X02 The Day Alex Left For College

Elérkezik a napja, hogy Alex elhagyja a szülői házat, de ezt Claire nagyon rosszul viseli. Így a lány úgy dönt, hogy nyálas búcsúzkodás helyett, inkább egy nappal korábban indul útnak, Haley kíséretében.

modern-family_3.jpg

Phil magával viszi a munkába Luke-ot (Nolan Gould), egy eladhatatlan házat akarnak rásózni valakire. Csakhogy a nyár folyamán Luke teljesen megváltozott, furán öltözködik, furán beszél és fiúbanda tagja van. Nem akar már Phil-el lógni... Kár, mert nagyon sok vicces percet okoztak nekünk az elmúlt hat évben.

modern-family-season-7-episode-2-2-b8c2.jpg

Haley és Alex megérkeznek a fősulira, ahol megismerkednek Alex új szobatársával. Egy 15 éves kis tudálékos hiperaktív csajjal (Chloe Csengery). Fura módon ez pár percre közel hozza a nővéreket egymáshoz.

modern-family-college.jpg

Lily (Aubrey Anderson Emmons) egy lányfocicsapat tagja lesz, a meccsre mindenki hivatalos, de Gloria (Sofia Vergara) és Jay (Ed O'neill) nagyon megszeretné úszni a dolgot. Először hazudni akarnak, de mikor az rosszul sül el, Jay kénytelen balesetet szenvedni. Mitch eközben edzővé avanzsál, mivel Lilyék edzője nem tud eljönni. A férfinek most nagy szüksége lenne férje támogatására. Kiderül, hogy mindketten úgy érzik a másik nem figyel eléggé rájuk pl. az új munka, vagy albérlő keresés kérdésében.

13549009-1e56-43e7-9957-9ee6d34bfd53.jpg

Végre a kis Joe (Jeremy Maguire) is igazi szereplővé válik, már kezd beszélni, és ezzel rögtön vicces perceket szerez nekünk, szüleinek viszont kínosakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr137947294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása