Zac Efron gyorstalpaló DJ-tanfolyamon járt
2015. szeptember 06. írta: redbandita

Zac Efron gyorstalpaló DJ-tanfolyamon járt

A zene összehozza az embereket, kiránt a hétköznapokból, energetizál, elszédít, szabaddá tesz. És ha ez az érzés egy pörgős buliban, vagy egy fesztiválon kapja el az embert, az az élmény mindent visz. Bár a fesztiválszezonnak lassan vége, a mozikban még folytatódik a felhőtlen partyk ideje: mozikban az év legbulisabb filmje, a Miénk a világ (18), az első olyan film, amiben a DJ-k mozgalmas, fergeteges bulikkal teli világát élvezheti minden zenerajongó és mozinéző.

zac-efron-we-are-your-friends-wayf-2015-billboard-650.jpgfreemanfilm

A Miénk a világ főszereplője, Zac Efron, aki egy fiatal feltörekvő DJ-t alakít, egy interjúban bevallotta, hogy sokkal nehezebb DJ-zni, mint azt elképzelte, és elég nagy kihívást jelentett a számára megtanulni az alapokat. Az elszánt színész mindent megtett, hogy hiteles legyen az alakítása. Ebben a munkában számos elismert DJ segített neki, többek között Alesso, Nicky Romero és Dillon Francis. Volt egy állandó segítője, a Los Angeles-i DJ Them Jeans, akivel 3 hónapon keresztül heti több alkalommal találkoztak, hogy megtanulja mitől kattan rá a közönség egy-egy számra, mi az ami beindítja őket.

„A gyorstalpaló végén már azt hittem minden lazán megy majd, de haver, azok a gombok mindig zavarba hoztak.” – mesélte az újságíróknak Zac. „Egy alkalommal mikor elkísértem DJ Them Jeanst egy bulijára beálltam a keverőpult mögé. Az valami hatalmas élmény volt. Együtt nyomtuk a jobbnál jobb zenéket. Ez az érzés totál visszajön a filmben is. ”

wayf_18942_k.jpgfreemanfilm

A Miénk a világ hazai premier előtti vetítésén számos hazai zenész, DJ vett részt, köztük a több mint 20 éve a szakmában ténykedő Náksi Attila, azaz Stereo Palma. Attilának is nagyon bejött a film világa: „A gyönyörűen fényképezett, pörgősen, néha már klipszerűen összerakott képek és a nagyszerű zenei válogatás adja meg az élményt. Emellett bepillanthatunk a zenekészítés, a zenetörténelem, és a stílusok világába is egy-egy felvillanó jelenetben.”  Attila számára a színpadon, a DJ-pultban eltöltött sok idő után még mindig hatalmas élmény megmutatni a közönségnek a legújabb számokat, állandó mozgásban tartani a tömeget akár a legnagyobb fesztiválokon vagy egy kis klubban a lelkes bulizóknak.

wayf_08561_k.jpgfreemanfilm

„A Miénk a világ megmutatja, ha tehetséged van, elég elszánt vagy, és jó helyen vagy, jó időben, akkor előtted is megnyílhatnak a kapuk, mint a főszereplő srác előtt. Mert fontos, hogy higgyenek a fiatalok abban, hogy az álmaik valóra válhatnak. És hogy találják meg a saját hangjukat! ”

A Miénk a világ-ban hallható pörgős, terendi zenék a Years&Years-től a The Americanos-ig, a felszabadult hangulat, és a menő DJ-k mellett garantáltan partyzni támad kedve minden mozinézőnek. A rajongóknak életük egyik legnagyobb bulijában lesz részük a mozikban! 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr377766828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása