Szeptemberben jön egy új magyar thriller
2015. augusztus 02. írta: redbandita

Szeptemberben jön egy új magyar thriller

2015. szeptember 10-én kerül a hazai mozikba a többszörösen díjnyertes Mátyássy Áron (Utolsó idők, Átok) új rendezése, a VÍKEND, mely igazi sztárparádét és különleges izgalmakat ígér. Az egy erdélyi falucskában, a hegyek között rémületes kalandokat átvészelő három budapestit Gryllus Dorka, Simon Kornél és Lengyel Tamás alakítja; játszik még a filmben Árpa Attila, Vass Teréz és Szabó Domokos is. Az Erdélyben, Magyarországon és Indiában forgatott film fordulatai a rendező valamint Gál Péter és Tóth Csaba forgatókönyvírói munkáját dicsérik – a filmesek nem titkolt célja, hogy bebizonyítsák: egy hazai gyártású thriller is lehet hátborzongató, meghökkentő és sikeres!

vikend_jelenetfoto_1_fotokredit_budapestfilmprodukcio.JPG@BudapestFilmProdukcio

Három jómódú, sikeres, boldog ember együtt indul Erdélybe, hogy egy kis hegyi faluban vadászattal töltsék a hétvégét. István (Lengyel Tamás) a milliomos építési vállalkozó, Márta (Gryllus Dorka) az ügyvédje és László (Simon Kornél) az ügyvédnő férje könnyed, békés, boldog napokra számít.

De tévednek.

Egy baleset során meghal egy falubeli férfi.

A látszólagos nyugalom gyorsan semmivé foszlik. Fokozatosan kiderül, hogy a három vendégnek mind megvan a maga titkos terve: a múltjukban rejlő titkok a szövetségesekből ellenséget, az ellenségekből talán újra szövetségest csinálnak. Az isten háta mögött, a Kárpátok sziklái között elszabadulnak a vad, ősi ösztönök – és mindenki csak magára számíthat…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr617681546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása