Nem akar többé bajos csaj lenni a szőke szépség
2015. július 13. írta: redbandita

Nem akar többé bajos csaj lenni a szőke szépség

Sok mindenre kapható Amanda Seyfried, de a Bajos csajok musicalváltozatában nem akar szerepelni. A szőke színésznő egyik első sikerét aratta az immár klasszikussá vált tinivígjátékban, és a musical sem idegen tőle, hiszen a Mamma Mia!-ban is remekelt, mégsem szeretne zenés darabban színpadra állni. Az ok prózai: nem bírná szuflával két órán keresztül. Legújabb interjújában Amanda elárulta, hogy a beszédhangja rendben van ugyan, de az énekhangján dolgozni kellene, és még így sem lenne biztos abban, hogy estéről estére kitartana az előadás végéig. Ráadásul 29 évesen öregnek is tartja magát ahhoz, hogy problémás gimnazistát alakítson hasonlóan túlkoros kolleginák oldalán.

5708_090_rt0150_comp_v0060_1005r_1006_comp.JPG@uipdunafilm

Amanda Seyfriedet csütörtöktől a Ted 2-ben láthatjuk, amelyben a trágár mackó ügyvédjét alakítja, aki romantikusan összegabalyodik a Mark Wahlberg által játszott villámtesóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr257629554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása