Ed Helms nem bújik ki a skatulyából
2015. július 12. írta: redbandita

Ed Helms nem bújik ki a skatulyából

De ez nem is feltétlenül baj... Új vígjátékában legalább olyan esetlen balek, mint amilyen a Másnaposok-ban volt. A Vakáció-ban (Vacation, hazai bemutató: augusztus 27.) a családját akarja bármi áron elszállítani egy távoli vidámparkba, hogy kipróbálják a világ legnagyobb hullámvasútját. És hogy az utazás igazán felejthetetlen legyen, abban Chris Hemsworth, Christina Applegate és Leslie Mann is a segítségére van.

vakacio_jelenetfoto_4.jpg@intercom

De van a filmnek még egy fontos szereplője: egy különösen gonosz vagy csak teljesen kiismerhetetlen családi autó, amit a filmesek találtak ki és építettek meg. Az albán gyártárú Tartan Prancer valóban működik. A Förtelmes főnökök írói, Jonathan Goldstein és John Francis Daley, akik ezt a filmet is elkövették, minden furcsaságot belesűrítettek, amit csak el lehet képzelni: a jármű elölről és hátulról teljesen egyforma. Még visszapillantó tükrei is vannak hátul. Pohártartók csak kívül vannak, az áram csatlakozó villái helyére dugóhúzókat rögzítettek, és az alapfelszereléshez tartozik egy 32 gombos, teljesen érthetetlen jelekkel ellátott távvezérlő is.

A Halálos iramban 7. és a közelgő Batman Superman ellen járműveiért is felelős szakember 12 ilyen autót épített, és mindegyik működik: csak éppen, a történet előrehaladásának megfelelően egyre ütöttebb-kopottabbak.

– Lehet, hogy el kéne kezdeni a sorozatgyártást – mutatta be újságíróknak a járművet Ed Helms. – Ez a járgány annyira eszetlenül fura, hogy az már cool: talán divatba jönne.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr837629522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása