Szuperhős maraton keretében debütál a csatorna új sorozata
2015. július 04. írta: redbandita

Szuperhős maraton keretében debütál a csatorna új sorozata

Szuperhős maratonnal készül július 5-én vasárnap a Nickelodeon. A gyerekek kedvenc csatornája déltől várja a különleges képességekkel rendelkező karakterek rajongóit a tévéképernyők elé: először a Thunderman család, majd egy eddig sosem látott hős, Veszélyes Henry keveredik bonyodalmakba.

szuperhosok_maratonja_nickelodeon.jpg

A Thunderman család nem ismeretlen a szuperhősök kedvelői előtt. A família minden tagja különleges képességekkel rendelkezik, és ez komolyan megnehezíti a beilleszkedésüket a hétköznapi életbe. Az apa, Hank rendkívüli erővel bír és tud repülni, az anya, Barb pedig képes uralkodni a fény fölött: közeledtére lámpák alszanak ki vagy gyulladnak föl. A lézerszemű Nóra szuperlátással bír, Max és Phoebe pedig tárgyakat mozgatnak. Legfőbb problémájuk az, hogy igyekeznek normális életet élni, és titokban tartani, mik is ők...

Hasonló nehézségekkel kell megküzdenie Henry Hartnak is (Veszélyes Henry). A 13 éves fiú élete gyökeresen megváltozik, amikor a várost rendületlenül védelmező Captain Man, vagyis Hőskapitány segédjének áll, de a kalandokon túl vállalnia kell egyéb nehézségeket is. Meg kell tanulnia új énjét titokban tartani, és ezzel együtt azt, hogyan egyensúlyozzon a rendkívül izgalmas és kalandokkal teli bűnüldözés, valamint családi, baráti és iskolai kötelezettségei között.

Hőskapitány és Henry egy igazán vicces páros, akik rendelkeznek az összes kulcsfontosságú tulajdonsággal, amivel egy szuperhősnek illik. Henrynek azonban „normális” legjobb barátai is vannak, akik előtt titokban kell tartana szuperképességeit. Jasper, Charlotte és Henry mindig védik egymást, még ha néha nehéz pillanatokat is okoznak. Ugyanakkor Henry sajnos nekik sem beszélhet új feladatköréről, ezért számos mentséget kell kitalálnia. A sorozatbeli kalandokat Mr. Gooch, Totyogó (The Toddler), Zöldbébi (Monster Baby) és Telócápa (Mobile Shark) teszi még izgalmasabbá.

Hazánk legkedveltebb gyerekcsatornája most különleges hétvégi maratonnal vár! Helyezd magad kényelembe otthon és jöjjenek a világ legkülönlegesebb családjának izgalmas és humoros történetei, majd Veszélyes Henry kalandjai!

Szuperhős maraton a Nickelodeonon július 5-én vasárnap:

  • Thunderman család: 12:05 - 16:45
  • Veszélyes Henry - 16:45

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr827607406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása