Egy földrengés elsöprő sikere
2015. június 27. írta: redbandita

Egy földrengés elsöprő sikere

Dwayne Johson-nak sikerült alaposan megráznia a világot. Mega-katasztrófafilmje, a Törésvonal (16) (San Andreas, már a mozikban) minden eddiginél nagyobb, föld- és tengerrengéses pusztulást mutat San Franciscóban és környékén, és a közönség is példátlan lelkesedéssel ment a moziba félni, megijedni és végigizgulni a lánya megmentéséért minden kockázatot bevállaló tűzoltó történetét.

toresvonal_la.jpg
A legújabb hírek szerint a Törésvonal már több mint 400 millió dollár bevételt hozott. Az Egyesült Államokban több mint 132 millió dollárért vettek rá jegyet, a világ más részein pedig 282 milliót költöttek rá – de számos nagy országban (például Japánban, Spanyolországban és a Dél-Afrikai Köztársaságban) még csak most jön a premier. A retteget San Andreas-törésvonal – amitől egész Kalifornia úgy fél – a filmben valóra váltja az összes rossz előérzetet, és teljes hosszában megmozdul. Egy a katasztrófaelhárítóknál dolgozó helikopterpilóta és válófélben lévő felesége a lányukat keresve Los Angelesből San Franciscóba siet… de persze a saját élete is veszélybe kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr667580036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása