Kate Winslet Oscart kap?
2015. június 02. írta: redbandita

Kate Winslet Oscart kap?

Oscart fog kapni a Steve Jobs című életrajzi film (hazai premier 2016 január) női főszerepéért Kate Winslet. Ezt Danny Boyle állítja, aki történetesen a produkció rendezője, tehát nem nevezhető teljesen elfogulatlannak a véleménye. A film forgatása a napokban fejeződött be, Boyle javában vágja a nyersanyagot, és állítja, ahogy kezd összeállni a film, már látszik, hogy Winsletet hetedszer is jelölhetik Oscarra. A film az Apple híresen nehéz természetű alapítójáról szól, akit az Oscar-jelölt Michael Fassbender alakít. Winslet a Macintosh-csapat egyik tagját, Joanna Hoffmant játssza. A harmadik főszereplő az eddig főleg komikus szerepekből ismert Seth Rogen (Rossz szomszédság, A 40 éves szűz).

11409-4205-141219-winslet-l.jpg

Danny Boyle (Trainspotting, A part, 28 nappal később) vállalkozása bátornak mondható, mert két éve már készült egy életrajzi film Jobsról Ashton Kutcherrel a főszerepben, és csúnyán megbukott. A rendező azonban magabiztos, mert bízik a főszereplők teljesítményében - meg persze saját magában -, és az sem elhanyagolható körülményt, hogy a forgatókönyvet napjaink egyik legjobb filmes szerzője, a szintén Oscar-díjas Aaron Sorkin jegyzi (Az elnök emberei, Social Network - A közösségi háló).

Aki egyébként attól tart, hogy Seth Rogen elindult a megkomolyodás útján, annak eláruljuk, hogy hamarosan elkezdi forgatni a Rossz szomszédság folytatását Zac Efronnal és Rose Byrne-nel (hazai bemutató 2016 május).

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr707532338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása