Hatalmas összegből készül az Angry Birds mozifilm
2015. április 20. írta: redbandita

Hatalmas összegből készül az Angry Birds mozifilm

A 3D-ben készülő Angry Birds-film (bemutató: 2016 nyara) költségvetése meghaladja a 75 millió dollárt. A világ egyik legismertebb játékát, minden idők legtöbbet letöltött fizetős appját gyártó Rovio így egyúttal a finn filmtörténet legnagyobb költségvetésű filmjét készíti el, körülbelül a tízszeresét költve az eddigi rekorder gyártási költségének.

– Sok rosszat mondhatnak ránk, de azt biztos nem, hogy gyávák volnánk – nyilatkozta a cég vezetője, Pekka Rantala múlt heti sajtótájékoztatóján. A teljes igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy az animációs vígjáték amerikai és angol szakemberek segítségével készül, és a Sony fogja forgalmazni. De hogy a bátorságát megmutassa, a cégvezető azt is mondta: cége célja, hogy ők legyenek a 21. század Disneyje.

Az Angry Birds filmben a figuráknak a Bérhaverok-ban éppen megismert Josh Gad valamint Jason Sudeikis és Peter Dinklage kölcsönzi a hangját.

angrybirds_jelenet.jpgIC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr707383438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása