Dexter 7X10-7X12
2015. március 02. írta: redbandita

Dexter 7X10-7X12

Valószínűleg a legtöbben láttátok már az utolsó előtti évad befejező epizódjait. Ha így van akkor is nosztalgiázzatok velem! Ha nem, akkor a spoiler veszély miatt csak óvatosan! Na lássuk, hogy alakul Hannah és Dex kapcsolata...

dexter-season7-banner.jpg

7X10 The Dark What Ever

Új szereplőt kapunk, nevezetesen Hannah apját (Jim Beaver), akiről korábban már hallottunk ezt azt... Most se hazudtolja meg magát. Lassan megértjük a lány miért lett olyan, amilyen. Angel (David Zayas) és Masuka (C.S. Lee) rájönnek Hannah (Yvonne Strahovski) és Dex (Miachel C. Hall) kapcsolatára, nem akadnak ki rajta, sőőőt! Hannah apja nagy szemét, pénzért mindenre képes, Dextert is zsarolni próbálja.

A gyújtogató tovább szedi áldozatait, sőt übereli az eddig tetteit. Így Dexter megint magánakcióba fog. Mit szól majd ehhez Debra?

LaGuerta (Lauren Vélez) és Tom (Geoff Pierson) tovább nyomoznak a mészáros ügyében, a kapitány felveti, hogy ő Dexterre gyanakszik, de Matthews ezt lehetetlennek tartja. Mivel később még több bizonyíték szól ellene, maga az egykori kapitány akarja kihallgatni, hiszen gyerekkora óta ismeri.

Joey előző részben való forrófejűsége következményekkel jár, Angel fedezi, de ezzel még nagyobb bajba keverednek.

7X11 Do You See What I See?

Karácsony van, de ez ebben a sorozatban nem igazán számít. Miután Matthews kifaggatja Dextert, elmondja LaGuerta-nak, hogy biztosan nem ő a tettes. Debra és Dex bizonyítékokat "gyártanak" Dougs ellen. Kétlem, hogy Maria feladná...

Kiengedik a börtönből Dexter anyjának egyik gyilkosát, természetesen a férfi a nyomába szegődik. De nem tud ezzel kellően foglalkozni, mert Debra egyre megszállottabban akarja lebuktatni Hannaht. Deb autóbaleset szenved, és a vérében túl sokat találnak a szorongás elleni szeréből, de ő állítja nem vett be többet, sőt Hannaht gyanúsítja. Amikor Dex felelősségre vonja, akkor a lány szakít vele és ezzel még nincs vége...

"Nagy hiba volt tőlem, hogy jövőt reméltem. Csak a jelenben szabad hinni. A pillanatban."

Nagyon úgy fest, hogy Quinn-nek nincs szerencséje a szerelemben, Nadia (Katia Winter) is elhagyja. Egy szó nélkül, ami azért elég gyanús, nem?

7X12 Surprise, Motherfucker!

LaGuerta letartóztatja Dextert, de a vádak nem állnak meg a helyüket, a bizonyítékok sem elegek, sőt a végén a kapitány kerül bajba. Még az is lehet, hogy az állását is elveszítheti. Angel próbál segíteni neki, tanácsokkal látja el.

Dexter meglátogatja Hannah-t a börtönben, aki elmondja, hogy még mindig szereti és nem fogja feladni. Hannah a barátnője segítségével öngyilkosságot követ el.

Miután Dexter (egy időre) leszerelte LaGuerta-t, megpróbálja megtalálni anyja utolsó még életben levő gyilkosát. Csakhogy Maria csökönyös, mint az öszvér és hajthatatlan: van egy felvétele, ami bizonyítja, hogy Deb a templom közelében volt Travis Marshall halálakor és ezzel még nincs vége... Talán ideje menekülni!?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr257223431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása