A csúf igazság - The Ugly Truth [2009]
2015. február 18. írta: redbandita

A csúf igazság - The Ugly Truth [2009]

Nem is tudom, hogy az elmúlt években miért nem írtunk még erről a filmről, hiszen elég sokan (a csapatból) kedveljük a férfi főszereplőt, Gerard Buttlert. A romkomjai/vígjátékai közül szerintem ez a legjobb! Katherine Heighl nagyon jól kiegészíti a charme-os színészt. Találó gondolatok hangzanak el pasikról, csajokról, párkapcsolatokról és persze a szexről. Ha eddig nem láttátok, mindenképp szakítsatok rá időt, megéri!

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

4728875_5c766b5f727bb20869ee5721237ab259_xl.jpg

Abby (Katherine Heigl) sikeres producer, most éppen egy reggeli műsort készít, ám a nézettségi mutatók elég alacsonyak. A főnöke újítani akar, így a csatornához csábít egy eddig "betelefonálgatós" műsor házigizdáját (ez nem elírás!!!) Mike-ot, akit pedig Gerry alakít. A szőkeség és a magabiztos pasi azonnal egymásnak feszülnek, annyira különböznek egymástól, hogy a legalapabb dolgokban sem tudnak közös nevezőre jutni. Hogy lesz ebből jó műsor?

Azt nem tudom, de számunkra rengeteg vicces párbeszéd és jelenet garantált! A rendező Robert Luketic korábban is készített már hasonló típusú filmeket, mint a Doktor Szöszi, a Nyerj egy randit Tad Hamiltonnal, az Anyád napja vagy a szintén Katherine Heigl-es Bérgyilkosék. A két főszereplő sem újonc a műfajban, így igazából a premier előtt is borítékolható volt a siker. De nincs is ezzel semmi baj!

Abby magabiztosnak tűnő fiatal nő, és talán a munkájában az is, de a szerelemben annál kevésbé... Igyekszik minden randit előre megtervezni, a pasikról előtte szinte minden infót beszerez a netről. Néhol igyekszik önmagát adni (gondoljunk a bubimentes víz esetére), néhol megjátssza magát. Ez utóbbit leginkább Mike tanácsai miatt teszi.

Új ruhákat szerez be, amikben van popsija és amikben kellően látszik a dekoltázsa. Póthajat rakat fel, és a hozzáállásán is igyekszik változtatni. Így ismerkedik meg és kezd randizgatni, a jóképű dokival, Colinnal (Eric Winter). De vajon meddig tudja az orránál fogva vezetni a pasit? Vagy boldoggá teszi-e őt, hogy valaki másnak adja ki magát.

Mike Chadway habzsolja a nőket, néha akár szó szerint is. Nem akar lehorgonyozni, elmondása szerint sokan átverték már. Ő az akinek a szájából számtalan alkalommal elhangzik az a bizonyos csúf igazság... És az a baj, hogy a legtöbb dologban tényleg igaza van.

a-csuf-igazsag--22843.jpg

Könnyed, szarkasztikus, humoros mozi, ami egyaránt merek pasik és csajok figyelmébe is ajánlani. Akár külön, akár együtt is fogyasztható, de egy csajos estén is van helye!

a-csuf-igazsag--22857.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr167180379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása