Reese Witherspoon mindig tökéletes
2015. február 11. írta: Szilvásgombóc

Reese Witherspoon mindig tökéletes

A 38 éves, háromgyerekes szupersztár, aki a Vadon (16) (Wild, hazai bemutató: február 19.) főszerepének eljátszásáért két hét múlva talán második Oscarját is átveheti, igazi bombanő. És most azt is elárulta, mi a titka: Sofia Vergara.

vadon_web_3.jpg

New Orleans-ból jövök, ahol Sofiával forgatok – mondta Witherspoon az Oscar-jelöltek keddi ebédjén. – Csomó akciójelenetet vettünk együtt. Én így tartom magam kondiban: Sofia Vergarával bunyózom. Az ember izmosodik tőle és biztos a bőrnek is jót tesz. Bár pillanatnyilag tele vagyok lila foltokkal…

Azért a Vadon is kemény edzés volt: a film főhőse úgy akar megszabadulni a múltja démonaitól, hogy 1700 kilométert gyalogol az USA erdeiben. A forgatás során a sziklamászáshoz, hóban-fagyban, sivatagban és mocsárban való túrázáshoz a színésznő egyszer sem kért dublőzt. Sőt: állítólag, hatalmas hátizsákja valóban több mint 20 kg-ot nyomott: így sikerült teljesen átélni a szerepét.

A hír és a képek forrása: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr677157341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása