Fenomenális finálé az AXN-en
2015. február 09. írta: Szilvásgombóc

Fenomenális finálé az AXN-en

Február 3-án éjjel a Kaliforgia című széria történetének utolsó fejezete vette kezdetét az AXN csatornán. Mindenki kedvenc önmarcangoló írója, Hank Moody egy utolsó nagy kalanddal tér vissza a képernyőre.

unnamed.jpg

Mit nyújt az utolsó évad?

A Kaliforgia (Californication) VII. évadában Hank (David Duchovny) megkísérli rendbe hozni megromlott kapcsolatát lányával, Rebekával és lánya anyjával, Karennel. Csatlakozik a Santa Monica Cops tévésorozat írói gárdájához, és azon is keményen dolgozik, hogy az élet nehéz helyzeteiben ne mindig a lehető legrosszabb megoldást válassza. Egy régi barátja, Julia és annak fia is feltűnik a színen, ami komoly bonyodalmat okoz Hank és Karen kapcsolatában. 

A sztorit az AXN-en követhetik végig a nézők február 3-tól kedd éjjelenként.

Hogyan született meg Hank karaktere?

Az alkotó, Tom Kapinos személyes frusztrációi inspirálták a sorozat történetét. Négy évig dolgozott a Dawson és a haverok című szériánál, amikor úgy érezte, hogy már nem képes átéléssel írni. Ez alapján született meg Hank karaktere. A problémás főhős megformálásához Charles Bukowski író hedonista életszemléletét vette alapul.

Milyen Hank David Duchovny szemén át?

A kétszeres Golden Globe-díjas, X-aktákból megismert David Duchovny a természetfeletti sorozat után nem igazán akart TV-s produkcióban dolgozni. Végül mégis elvállalta Hank szerepét, mert megtetszett neki Hank és lánya, Becca kapcsolata, ráadásul a vígjáték műfaj is nagyon vonzotta.
Duchovny számára a Kaliforgia mindig is arról szólt, hogy Hank hogyan hozza rendbe a kapcsolatát a családjával: hogyan szerzi vissza Karent és hogyan tud jó apa lenni. A hetedik évadban pedig újra visszatér a családi dinamika a sorozatba.
Duchovny egyébként nem csak játszott a szériában, de néhány epizódot ő rendezett. Ha David rendezné az utolsó részt, akkor az ő változatában az évad végén meghalna Hank.

californication_vii.png

Hogyan tovább, David?
David Duchovny Hank Moody ikonikus Porschéjától nehéz szívvel búcsúzott el, de most nagyon boldog és nagyon izgatott, mivel hamarosan újra Mulder ügynököt alakíthatja az X-aktákban. „Még meglátjuk, hogy milyen formában éled újjá a sorozat, hány epizódról van szó. Valószínűleg egy limitált forma lesz, öregek vagyunk már mi egy teljes évadhoz” - nyilatkozta nevetve.
Duchovny a színészkedés mellett ír is: február 3-án publikálja első novelláját, a Holy Cow-t, amely arról szól, hogy egy beszélő tehén hogyan menekül el a vágóhídról.


A hír és a képek forrása: AXN Press Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr337157275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása