Februári műsorok az AXN csatornákon
2015. január 14. írta: redbandita

Februári műsorok az AXN csatornákon

Februárban új részekkel folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? c. népszerű drámasorozat, ezenkívül érdekfeszítő premierek és különleges filmek is várják az AXN csatornák nézőit. Megéri válogatni.

@axnhungary 

Új részekkel folytatódik az ősz egyik legjobb újdonsága, a HOGYAN ÚSSZUNK MEG EGY GYILKOSSÁGOT? (HOW TO GET AWAY WITH MURDER) - premier
Amerikai drámasorozat, 2014
Fsz.: Viola Davis, Charlie Weber, Alfred Enoch
Műsoron: új részek február 16-tól hétfő estkénként 21:00-kor

Február 16-án új résszel, a 7. epizóddal, majd hétfő esténként további új részekkel jelentkezik a népszerű sorozat. Annalise Keating elismert ügyvédi praxisa mellett a philadelphiai egyetem jogi karán professzorként is dolgozik. Keating „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?” című szemináriumán saját eseteit elemzi a diákokkal. A professzorasszony felajánlja, hogy a kurzus legkiválóbbjait beveszi saját csapatába dolgozni. A briliáns és karizmatikus védőügyvéd professzor ekkor még nem sejti, hogy ifjú csapatának hamarosan az életben is.

how_to_get_away_with_murder_2_.jpg@axnhungary 

Sorozatpremierek az AXN-en februárban

FALCO – ZSARU A MÚLTBÓL (FALCO) I. évad - premier
Francia akció-krimi sorozat, 2013
Fsz.: Sagamore Stevenin, Clément Manuel
Műsoron: február 3-tól kedd esténként 21:00-tól dupla résszel

Az AXN Black csatornán debütált sorozat februárban megérkezik az AXN csatornára. kamatoztatnia kell az órán megszerzett tudást. 1991-et írunk. Alexander Falco, a 24 éves párizsi detektív úgy érzi, teljes az élete, mindene megvan, amire valaha is vágyott: szerető feleségével és gyermekével a francia fővárosban él. Egyik nap azonban egy rosszul sikerült akció során fejbe lövik. Amikor újra kinyitja a szemét, már 2013-at írunk, és Alex körül minden megváltozott. Falco első megdöbbenése után hamar összeszedi magát, és elhatározza, hogy visszaszerzi elvesztett életét.

falco_2_.JPG@axnhungary 

Visszatér egykori rendőri egységéhez, és beleveti magát a munkába. Húsz év azonban hosszú idő. A bűnözők üldözése közben, Alexnek meg kell küzdenie a 21. század számára ismeretlen újdonságaival is. Mindent megtesz, hogy visszahódítsa feleségét, és apja lehessen a lányának. A balesete emlékei azonban nem hagyják nyugodni, ezért magánnyomozásba kezd egykori támadói után.

KALIFORGIA (CALIFORNICATION) VII. évad – premier
Amerikai vígjátéksorozat, 2013
Fsz.: David Duchovny, Natascha Mcelhone, Madeleine Martin, Evan Handler
Műsoron: február 3-tól kedd éjjelenként

californication_vii.png@axnhungary 

Hank, mindenki kedvenc önmarcangoló, alkoholista írója az évad során megkíséreli rendbe hozni megromlott kapcsolatát lányával, Rebekával és lánya anyjával, Karennel. Hanknek azonban más megoldandó problémái is akadnak az életben: derekasan küzd szex- és drogfüggősége ellen, és azon is keményen dolgozik, hogy az élet nehéz helyzeteiben ne mindig a lehető legrosszabb megoldást válassza. A lírai hangulatú, ugyanakkor provokatív sorozat nagy karriert futott be az elmúlt hat évad során. Egyedi, újszerű stílusa rabul ejtette a közönséget. A sorozat alkotója, Tom Kampinos a hetedik évadban sem hagyja cserben rajongótáborát: alaposan kitervelte Hank utolsó velünk töltött évének kalandjait és eseményeit, és igazán élvezetes záró fejezettel búcsúztatja el a hőst.

FELEJTHETETLEN (UNFORGETTABLE) III. évad - premier
Amerikai krimisorozat, 2014
Fsz: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin
Műsoron: február 17-től kedd esténként 21:00-kor

A volt rendőrnő, Carrie Wells és ex-barátja, a New York-i zsaru egy véletlen folytán újra találkoznak. A férfi meggyőzi Carrie-t, hogy egy különös betegség folytán kialakult, elképesztő memóriáját hasznosítsa a bűnüldözésben.

unforgettable.jpg@axnhungary 

ŐSLÉNYEK KALANDORAI: ÚJ VILÁG (PRIMEVAL: NEW WORLD) I. évad - premier
Kanadai kalandfilmsorozat, 2012
Fsz.: Niall Matter, Sara Canning, Danny Rahim
Műsoron: február 21-től szombat délutánonként dupla résszel

Egy ismeretlen jelenségnek következtében lyukak keletkeztek az idő szövetén, így az elmúlt korok teremtményei átléphetnek mai világunkba is. Az őslények közt akad vérengző, rejtélyes, érdekes, veszélyes, szelíd, kicsi és óriás, mégis egy közös van bennük: nem a jelen kor szülöttei. Evan Cross feltalálóra és csapatára vár a feladat, hogy Vancouver lakóit megvédje az elszabadult őslényektől. Az első évad során a csapat tagjai egyre jobban megismerik az ősállatok természetét, és kiderítik, hogy milyen eszközökkel lehet küzdeni ellenük. Lassanként az időben keletkezett lyuk természetére is fény derül. A közös ellenséggel való küzdelem során új barátságok és szerelmek szövődnek. A Primeval: New World az angol Primeval World anyasorozat mintájára készült.

primeval_new_world.jpg@axnhungary 

Filmes esték

  • A BOLDOGÍTÓ TALÁN (MADE OF HONOR) – február 14-én 19:00-kor
  • STATIC – NINCS MENEKVÉS (STATIC 3D) – február 4-én 21:00-kor
  • LOPOTT ÉLETEK (STOLEN) – február 15-én 21:00-kor
  • A TITOKZATOS LAKÓ (THE LODGER) – február 13-án 22:00-kor
  • A KETREC KIRÁLY (UNRIVALED) – február 1-én 22:00-kor

made_of_honor.jpg@axnhungary 

Sorozatpremierek februárban az AXN Black műsorán

ROSSZ CSILLAGZAT (STAR-CROSSED) - premier
Amerikai dráma-sci-fi sorozat, 2013
Fsz.: Matt Lanter, Aimee Teegarden
Műsoron: február 5-től csütörtökönként 21:10-től

Az AXN csatornán debütált sorozat februárban megérkezik az AXN Black csatornára. Aki lemaradt volna az izgalmas dráma szériáról, most bepótolhatja! A 6 éves Emery Whitehill egy amerikai kisvárosban éli felhőtlen hétköznapjait. Egy nap felbukkan a házban egy menedéket kereső, földönkívüli kisfiú, az atriai Roman. Emery befogadja a kis atriait, rejtegeti és gondoskodik róla. A hatóságok azonban felfedezik Roman hollétét, és brutális kegyetlenséggel elhurcolják. Emery hosszú évekig nem tudja, mi történhetett barátjával. 10 évvel később jut a tudomására, hogy a földre érkezett atriaiakat, így Romant is, egy fegyveresekkel körülvett területen, a „Szektorban” őrzik. A hatóságok most úgy döntenek, hogy az atriaiak létét többé nem titkolják a társadalom elől, és egy új kísérlet keretében a földönkívüli gyerekeket egy emberi iskolába küldik tanulni. A kísérlet célja, hogy kiderítsék, képesek-e az atriaiak integrálódni az emberek világába. A kiszemelt gimnázium nem más, mint Emery iskolája. Emery boldog, hogy ismét találkozhat régi barátjával, és arra is rá kell jönnie, hogy a vagány, jóképű sráccá cseperedett Roman kifejezetten tetszik neki.

star_crossed.jpg@axnhungary 

HAWAII FIVE-0 II. évad - premier
Amerikai akció-krimi sorozat, 2011hawaii_five-0_ii.jpg
Fsz.: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Park Grace
Műsoron: február 6-tól péntek esténként 22:10-től dupla részekkel

Az eddig az AXN csatornán futó 2. évad februárban megérkezik az AXN Black csatornára is! A napsütötte Hawaii legvagányabb nyomozócsapata ismét készen áll, hogy harcba szálljon az alvilág legkeményebb bűnözőivel. A második évad során újra felbukkan a kegyetlen Wo Fat, és szemtanúi lehetünk néhány hátborzongatóan sötét korrupciós ügynek is. Egy-két epizód erejéig a Hawaii Five-0 csapata az NCIS LA nyomozóival működik majd együtt.

 

A TÖRVÉNY EMBERE (JUSTIFIED) V. évad - premier
Amerikai akció-krimi sorozat, 2014
Fsz.: Timothy Olyphant, Walton Goggins, Nick Searcy
Műsoron: február 4-től szerdánként 21:05-től

Az ötödik évadban Raylan Givensnek új ellenféllel, a Crowe maffiával kell szembenéznie. A floridai származású Crowe maffia Harlanba érkezik, hogy észak felé is kiterjessze hálózatát. Raylan Givens az évad során többször is összetűzésbe kerül Crowékkal, ám mégsem sikerül lebuktatnia a banda tagjait. Boyd továbbra is azon mesterkedik, hogy megmentse menyasszonyát, a gyilkossággal vádolt Avát, emellett azonban alvilági ügyleteit sem hanyagolja el, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze a helyi kábítószer kereskedelem feletti befolyását. Ava a börtönben lassanként beletanul az új közeg íratlan szabályaiba.

justified_5.png@axnhungary 

Februárban elbúcsúzunk néhány közönségkedvenc sorozattól

  • FALCO – ZSARU A MÚLTBÓL (FALCO) II. évad - Utolsó rész: február 2-án 22:05-től
  • GYILKOS ELMÉK: ALAPOS GYANÚ (CRIMINAL MINDS: SUSPECT BEHAVIOR) - Utolsó
  • rész: február 9-én 22:55-től
  • ELVESZETT LÁNY (LOST GIRL) IV. évad – Utolsó rész: február 15-én 22:10-től

Keddenként filmes esték premierekkel

  • A TITOKZATOS LAKÓ (THE LODGER)
    Amerikai krimi, 2009
    Fsz.: Alfred Molina, Hope Davis, Shane West
    Műsoron: február 10-én 21:20-kor
    Egy brutális sorozatgyilkos tevékenykedik West Hollywoodban. A két szálon futó történetben tanúi lehetünk a lelkileg instabil főbérlő hölgy és rejtélyes bérlője közt kialakuló kapcsolatnak, miközben egy nyomozó igyekszik a titokzatos sorozatgyilkos nyomára bukkanni. A keresett bűnöző a hírhedt 18. századi gyilkos, Hasfelmetsző Jack módszereit utánozza.
  • HAJSZA A FÖLD ALATT (THE TAKING OF PELHAM 123)
    Amerikai thriller-akciófilm, 2009
    Fsz.: Denzel Washington, John Travolta
    Műsoron: február 17-én 21:25-kor 
    Néhány állig felfegyverzett bandita eltéríti a New York-i metró egyik kocsiját, és túszul ejti az utasokat. A banda 10 millió dollárt követel, méghozzá egy órán belül. A rendőrök eleinte azt hiszik, hogy amatőrökkel van dolguk, hiszen a túszejtők saját magukat ejtették csapdába az alagútban. Hamarosan azonban rá kell döbbenniük, hogy mélységesen tévedtek. Ryder, a bandavezér profi módon mindent a legapróbb részletekig kitervelt. Mindig egy lépéssel a rendőrök előtt jár, és meglepő módon a vele tárgyaló metrós diszpécser, Garber múltjából is fontos részleteket ismer.

Sorozatpremier az AXN White-on februárban

TRINITY KÓRHÁZ (HAWTHORNE) II. évad - premier
Amerikai drámasorozat, 2010
Fsz.: Jada Pinkett Smith, Michael Vartan, Hannah Hodson, Christina Moore
Műsoron: február 17-től kedd esténként dupla résszel
Minden betegnek jár egy hős. Christina Hawthorne egyedülálló anya és a Richmond Trinity Kórház főnővére. Mindkét szerepében igyekszik helytállni; életcélja a segítés. A Trinity kórház történeteit a nővérek szemszögéből láthatjuk, akiknek meg kell harcolni azért, hogy a lehető legjobb ellátást biztosítsák a betegeknek. A sorozat alkotója az Emmy-díjas John Masius (Haláli hullák, Providence, Angyali érintés).

Februárban folytatódó premier sorozatok

SHERLOCK ÉS WATSON (ELEMENTARY) II. évad
Műsoron: csütörtök esténként dupla résszel
Februárban tovább nyomoz Sherlock és Watson.
A sorozat a népszerű és legendás Sherlock Holmes történetét ülteti át a modern kor világába.

Romantika és krimi - Filmes esték premierfilmekkel

the_jane_austen_book_club.jpg

A JANE AUSTEN KÖNYVKLUB (THE JANE AUSTEN BOOK CLUB) 
Amerikai romantikus vígjáték, 2007
Fsz.: Maria Bello, Emily Blunt
Műsoron: február 14-én 20:05-től
Napjaink Kaliforniájában öt nő és egy férfi könyvklubbot szervez, hogy megvitassa a remek írónő, Jane Austen könyveit. Lassanként ráébrednek, hogy Austen 19. században élő angol hősei valójában ugyanolyan problémákkal és érzésekkel küszködnek, mint ők maguk a 21. századi napsütötte Kaliforniájában.

  • A BOLDOGÍTÓ TALÁN (MADE OF HONOR) 
    Amerikai romantikus vígjáték, 2008
    Fsz.: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan
    Műsoron: február 15-én 20:05-től
    Tom gazdag, sikeres és jóképű, bomlanak utána a nők. Úgy tűnik, ő a tipikus, örök agglegény, akinek csöppet sem való a házasság. Hamarosan azonban élete nem várt fordulatot vesz. Lelki jó barátja Hannah, akire mindig számíthat, és akivel mindig mindent megbeszélhet, hathetes üzleti útra megy Európába, és Tom ez idő alatt szinte depresszióba süllyed. A lány távollétében mindentől elmegy a kedve, és már csak a skóciai hívást lesi. Elveszíti életkedvét, és már a nők sem érdeklik. Úgy dönt, ha Hannah visszajön, megbeszéli vele, hogy romantikus mederbe kellene terelni a kapcsolatukat. Hannah azonban egy csábos skóttal tér haza Amerikába, és lelkesen újságolja barátjának, hogy házasodni készül. Mi több, Tomot kéri fel, hogy vállalja el a nyoszolyólány szerepét. Tomnak eleinte esze ágában sincs elvállalni a kínos szerepet, de haverjai meggyőzik, hogy ez az utolsó esélye, hogy visszaszerezze a lányt, akiről most már tudja, hogy szerelemmel szereti.
  • JESSE STONE: ÉJSZAKAI UTAZÁS (JESSE STONE: NIGHT PASSAGE) –
    Amerikai krimi-dráma, 2006
    Fsz: Tom Selleck
    Műsoron: február 21-én 21:30-tól
    Jesse Stone-t, a valaha kiváló rendőrt, alkoholproblémái miatt elküldik Los Angelesből. Egy isten háta mögötti helyen, a massachussettsi Paradise-ban talál munkát, ahol a helyi bankár közbenjárására rendőrfőnöknek nevezik ki. Jesse megérkezésekor azonnal egy bűnügy kellős közepén találja magát. Ki kell derítenie, hogy ki gyilkolta meg elődjét, Lou Carsont.

jesse_stone_night_passage.jpg@axnhungary 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr507074327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása