Januári mozipremierek
2015. január 06. írta: redbandita

Januári mozipremierek

Az év első hónapja rengeteg jobbnál jobb filmet hoz el a hazai mozik vásznára. Szerintem mindenki talál majd kedvére valót!

704452_1.jpg@port.hu

Január 01.

Apropó szerelem [2013] - amerikai-angol romkom
Eredeti cím: Worlds and Pictures
Rendező: Fred Schepisi
Szereplők: Clive Owen, Juliette Binoche
Sztori: Jack Marcus és Dina Delsanto egykoron tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja az ecsetvezetésben. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami. Ha nem törne ki ehelyett a totális háború! Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia. Pedig már majdnem szerelem volt...

Barbie: Szuperhős hercegnő [2015] - amerikai rajzfilm
Eredeti cím: Barbie in Princess Power
Rendező: Zeke Norton
Szereplők: mesefigurák
Sztori: Barbie alakítja Karát, a modern hercegnőt, aki átlagos életet él. Egy nap, miután megcsókolja egy varázslatos pillangó, Kara hamarosan felfedezi, hogy fantasztikus szupererőre tett szert, amely lehetővé teszi, hogy átalakuljon Szuper Szikrává, a titkos, bűnüldöző alteregójává. Ám Kara féltékeny unokatestvére elkapja a pillangót, és átalakul Kara szuperhősének nemezisévé, Sötét Szikrává. Amikor kiderül, hogy ki a birodalom valódi ellensége, vajon félre tudják-e tenni ellentéteiket, és össze tudnak-e állni egy szupercsapattá?

Büszkeség és bányászélet [2014] - angol vígjáték
Eredeti cím: Pride
Rendező: Matthew Warchus
Szereplők: Bill Nighy, Dominic West
Sztori: Az Alul semmi hangulatát idéző, szívvel teli angol vígjáték 1984 nyarán játszódik - azaz pontosan akkor, amikor az Egyesült Királyságban az okkal Vasladynek gúnyolt Margaret Thatcher van hatalmon, a Bányászok Szakszervezete pedig sztrájkba fog. A londoni Büszkeség Menete néhány lelkes aktivistája úgy dönt, a bányászok ügye mellé áll, csakhogy van egy kis bökkenő: a konzervatív nézeteket valló szakszervezet bár minden segítségnek örül, de a szivárványzászlós csapattal nem tud mit kezdeni. Az aktivisták ettől azonban nem hátrálnak meg. Éppen ellenkezőleg: megkerülve a bürokráciát egyenesen a bányászokhoz fordulnak. Egy minibuszon útra kelnek egy wales-i bányászfaluba, hogy adományaikat személyesen adják át. A két, egymáshoz látszólag semmiben sem hasonlító közösség találkozása meglepő fordulatokat hoz.

Sils Maria felhői [2014] - francia-svájci-német dráma
Eredeti cím: Clouds Of Sils Maria
Rendező: Olivier Assayas
Szereplők: Juliette Binoche, Kristen Stewart, Chloe Grace Moretz
Sztori: Nemzetközi karrierje csúcsán felkérik Maria Enderst (Juliette Binoche), hogy játsszon annak a darabnak az újrarendezett változatában, amely húsz évvel azelőtt híressé tette őt. Akkor Sigrid, a csábító fiatal lány szerepét játszotta, aki lefegyverzi, majd végül öngyilkosságba hajszolja a főnökét, Helenát. Mariának ezúttal azonban a másik, idősebb nő, Helena szerepét kellene eljátszania. Az asszisztensével (Kristen Stewart) Sils Maria hegyei közé - az Alpok eldugott szegletébe - utazik szöveget próbálni. Eközben Sigrid szerepét egy fiatal hollywoodi sztárocskára bízzák, aki előszeretettel vonzza a botrányt. Maria hirtelen a tükör másik oldalán találja magát, szemtől szemben egy kétesen vonzó nővel, aki - lényegében - a saját, meg nem állapodott képmása.

Vadregény [2014] amerikai fantasy-musical
Eredeti cím: Into The Woods
Rendező: Rob Marshall
Szereplők: Johnny Depp, Anna Kendrick, Meryl Streep
Sztori: A Vadregény több ismert mese modernizált "remixe", amelyben számos történetszál keveredik a különféle szereplők kívánságainak és kalandjainak eredményével. Ez a humoros, szívmelengető musical olyan mesehősök történetét eleveníti fel, mint Hamupipőke (Anna Kendrick), Piroska (Lilla Crawford), Babszem Jankó (Daniel Huttlestone) és Aranyhaj (Mackenzie Mauzy) - mindezt egy pék (James Corden) és felesége (Emily Blunt) élete foglalja keretbe. Miután mindketten arra vágynak, hogy családot alapítsanak, találkoznak a titokzatos boszorkánnyal (Meryl Streep), aki átkot szór a fejükre. Hogy megtörjék az átkot, kalandos útra indulnak a sötét titkokat rejtő közeli erdőbe.

Január 08.

Elrabolva 3 [2015] - francia akciófilm
Eredeti cím: Tak3n
Rendező: Olivier Megaton
Szereplők: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace
Sztori: Bryan Mills (Liam Neeson) volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal. Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó (Forest Withaker), valamint a CIA és az FBI. De nemcsak az ő élete forog veszélyben: a lánya, Kim (Maggie Grace) is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik. Az exügynök felforgatja egész Los Angelest, nem törődve semmivel és senkivel. Két cél lebeg a szeme előtt: biztonságban tudni a lányát, és végrehajtani a halálos ítéletet a brutális gyilkosok felett.

Hős6os [2014] amerikai animáció
Eredeti cím: Big Hero 6
Rendező: Chris Williams, Don Hall
Szereplők: rajzfilmfigurák
Sztori: A Hős6os-ban minden megvan, amit a nézők elvárnak a Walt Disney Animation Studios nevével fémjelzett kedves és humoros animációs alkotástól. Főhősünk, a tini korú zseni, Hiro Hamada, aki San Fransokyo-ban éli mindennapjait, szintén géniusz bátyjával és nagynénjével. Hiro ellátogat bátyja iskolájába, és megváltozik az élete, megismerkedik új barátokkal és teljesen új célt tűz ki maga elé. Amikor váratlan tragédia történik egy pillanat alatt fel kell nőnie, hogy megmentse saját, és barátai életét.

Spanyol affér [2014] spanyol vígjáték
Eredeti cím: Ocho apellidos vascos

Rendező: Emilio Martinez Lázaro
Szereplők: Davi Rovira, Clara Lago
Sztori: Rafael egy sevillai férfi, aki sosem hagyta el az andalúz tartományt. Egyik este harsány mulatozás közben baszk vicceket mesél társaságának, mit sem sejtve arról, hogy egy baszk nő, Amaia is hallja őket, akit mélységesen megbánt a férfi gyúnyolódása. Az est végén valahogy mégis együtt távoznak Rafael lakására. Másnap Amaia visszautazik északra, ahol azzal szembesül, hogy régóta tervezett esküvője meghiúsul... Eközben Rafael elhatározza, hogy Amaia után megy, de a kaland nem várt kihívást rejteget számára: Amaia kedvéért el kell játszania, hogy ő a vérbeli baszk vőlegény...

Január 15.

20.000 nap a Földön [2014] angol filmdráma
Eredeti cím: 20,000 Days On Earth
Rendező: Jean Pollard, Iain Forsyth
Szereplők: Kylie Minough, Nick Cave, Ray Winstone
Sztori: 20,000 nap a Földön - a legendás alternatív rockzenész, költő, író és forgatókönyvíró Nick Cave szemével. A művész különleges utazásra invitál, a film életének egyetlen elképzelt napját mutatja be. A gyönyörűen fényképezett alkotásban összemosódik fikció és valóság, Cave képzelt és igazi élete, de természetesen feltűnnek benne állandó alkotótársai - zenekara, a Nick Cave & the Bad Seeds tagjai, vagy éppen Kylie Minogue és a színész Ray Winstone -, illetve néhány remekül sikerült koncertbe és a lemezfelvételbe is belepillanthatunk. A legutolsó album, a Push The Sky Away munkálatai közben készült 20,000 nap a Földön intim portrét fest az alkotófolyamatról, azt vizsgálva ezáltal, hogy mi tesz minket azzá, amik vagyunk. A lebilincselő alkotás egyben a kreatív szellem változásra ösztökélő erejének ünneplése is.

Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje [2014] amerikai vígjáték
Eredeti cím: Birdman
Rendező: Alejandro González Inárritu
Szereplők: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts
Sztori: Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és most újra vissza szeretne jutni a reflektorfénybe. A film főhőse, Riggan Thomson (Michael Keaton) valaha egy legendás képregényhőst alakított a mozikban - három részen át. Ám hiába szárnyalt akkor, azóta nem nagyon keresik, ő megöregedett, a szakma szélére sodródott, és most egyetlen utolsó rohammal próbálja visszahódítani magának a népszerűséget. Új, utolsó esélye a Broadwayra szólítja: egy színdarab írója, producere és persze főszereplője lesz. Ha tényleg lesz előadás. Ha ő még bírja erővel. A történet mindössze három nap alatt játszódik: ezalatt kell megküzdenie a családjával, a kollégáival, az ellenségeivel és a jóakaróival, a sorsával... és legfőképp a saját józan (?) eszével.

Dumapárbaj [2014] magyar vígjáték
Rendező: Paczolay Béla
Szereplők: Hadházi László, Kiss Ádám, Gubik Ági, Eszenyi Enikő
Sztori: Kalmár Tamás (Hadházi László) befutott, negyvenes évei végén járó, kissé felfuvalkodott sztár. Standup nagyágyúként járja az országot fellépéseivel, és övé a legismertebb önálló showműsor az egyik kereskedelmi tévén. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben. Egy napon azonban rájön, hogy népszerűsége lassan a múlté, a közönség kedvence egyre inkább feltörekvő fiatal riválisa - Nagy Tóbiás (Kiss Ádám). Tamás - ahelyett, hogy szembenézne önmagával - úgy hiszi, minden bajának Tóbiás az okozója, ezért minden igyekezetével azon van, hogy a fiatal humorista fölébe kerekedjék. Próbálkozásai rendre balul sülnek el, s míg mi nevetünk szerencsétlenkedésein, Tamás egyre nagyobb slamasztikába kerül. Egyre romlik a kapcsolata feleségével és legrégebbi barátjával és egyben Tóbiással közös menedzserükkel: Vigéccel (Eszenyi Enikő). Miközben szeretteitől eltávolodik, szakmailag is lecsúszik, hihetetlen fellépéseken próbál pénzt keresni. Megrendelik poénjait vidéki diszkókba, szánalmas céges rendezvényekre és még gazdag horgászok is, hogy jobban harapjanak a halak. Egy mindent eldöntő dumapárbajra hívja ki Tóbiást, de a nagy csinnadrattával előkészített médiaesemény a menedzser rosszulléte miatt elmarad. A két rivális humorista Vigéc halálos ágyánál jön rá, hogy sorsuk nem az ellenségeskedés, hanem a két generáció közös, egymást ugrató poénegyvelege, így a temetés végül igazi fekete komédiába illő megbékéléssé változik. Vigéc a túlvilágról összehozza a két "szájkarater" sztárt.

One Direction: A színfalak mögött [2014] angol dokumentumfilm
Eredeti cím: One Direction: The Inside Story
Rendező: Billy Simpson
Szereplők: Harry Stiles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson
Sztori: A világ legsikeresebb fiúcsapata újabb filmmel kedveskedik rajongóinak, amelyben még a kulisszák mögé is betekintést nyerhetünk. A fiúk ismét visszatértek az útra, mégpedig a "Where We Are" koncertkörút amerikai szakaszára, amely az egyike a valaha volt legnagyobb bevételt hozó turnéknak. A One Direction a bolygó legnagyobb fiúbandájaként továbbra is a csúcsok csúcsán jár. A tetőfokra vezető útjuk hihetetlenül gyors volt és a fiatal szupersztárok rajongói végére egy újabb mozifilmet kapnak ajándékba. A filmben vegyesen szerepelnek a még a legelszántabb rajongók számára is újdonságnak számító életrajzi érdekességek, a felfelé ívelő karrier fontos állomásai és a csupa nagybetűs zene.

Shirley - A valóság látomásai [2013] osztrák játékfilm
Eredeti cím: Shirley
Rendező: Gustav Deutsch
Szereplők: Stepanie Cumming
Sztori: A filmben Edward Hopper tizenhárom festménye elevenedik meg, a festményekből kibomló jelenetekben pedig egy elbűvölő hölgy történetét láthatjuk. Shirley vonzó, karizmatikus és emancipált színésznő, az ő személyes élményein keresztül Amerika történelmének egy különleges korszakába pillanthatunk be.

Téli álom [2014] török-francia-német dráma
Eredeti cím: Winter Sleep
Rendező: Nuri Bilge Ceylan
Szereplők: Haluk Bilginer, Melisa Sözen
Sztori: Az egykori színész, Aydin egy kis hotelt vezet feleségével a festői Anatólia közepén. A hegytető uraként Aydin a környékbeliek jótevő vezetőjeként tekint magára, ám a lakosoknak meglehetősen ambivalens vele a viszonya. Így van ezzel felesége is, és viharos kapcsolatukon nem sokat segít, hogy Aydin frissen elvált húga is velük lakik. Amikor aztán beköszönt a tél és vele a havazás, a menedékként szolgáló hotelből mozdulni sem tudnak. Egy nap kővel bedobják a férfi autójának ablakát, ami nemcsak a lakosokkal, de a feleségével való feszült viszonyát is a végletekig kiélezi. Elfojtott indulatok törnek felszínre az izolált török társadalomban.

Január 22.

A mindenség elmélete [2014] brit életrajzi dráma
Eredeti cím: The Theory of Everything
Rendező: James Marsh
Szereplők: Eddie Redmayne, Felicity Jones
Sztori: 1963-ban a hírneves Cambridge-i Egyetemen Stephen Hawking, az ifjú kozmológus öles léptekkel halad a tudomány útján, és feltett szándéka, hogy talál egy "egyszerű, meggyőző magyarázatot" az univerzumra. Saját világa is kitárul, amikor fülig beleszeret egy bölcsész lányba, Jane Wilde-ba. Ám egy szerencsétlen baleset után ez az egészséges, aktív fiatalember 21 évesen megrázó diagnózissal kénytelen szembesülni: motoros neuronbetegség támadta meg végtagjait és képességeit, amely fokozatosan korlátozni fogja beszédében és mozgásában, és két éven belül bele fog halni. Jane szeretete, támogatása és elszántsága megingathatatlan, és a pár összeházasodik. Újdonsült feleségével az oldalán Stephen nem hajlandó tudomásul venni a diagnózist. Jane arra bátorítja Stephent, hogy fejezze be doktorátusát, melynek tárgya első elmélete az univerzum keletkezéséről. Családot alapítanak, és frissen szerzett és széles körben ünnepelt doktori címével felfegyverkezve Stephen belevág legambiciózusabb tudományos munkájába, melynek tárgya az, amiből neki oly kevés adatott: az idő. Miközben a teste egyre szűkebb korlátok közé kerül, szelleme túlszárnyal az elméleti fizika határain.

Annie [2014] amerikai musical-vígjáték
Eredeti cím: Annie
Rendező: Will Gluck
Szereplők: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx
Sztori: Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. De a kislányok hada - és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő - szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála. A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni. Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait - és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

Mortdecai [2015] amerikai akcióvígjáték
Eredeti cím: Mortdecai
Rendező: David Koepp
Szereplők: Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow
Sztori: Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Tommy Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez. Elképesztő kalandokba keveredik - de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is.

Parkoló [2014] magyar film
Rendező: Miklauzic Bence
Szereplők: Lengyel Ferenc, Szervét Tibor, Pokorny Lia
Sztori: A pesti bérházak rengetegében, egy üres foghíjtelken áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós, aki egy sajátos kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében. Télen-nyáron itt él a lakókocsijában, és csak egyetlen cél vezérli: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Az egyetlen helyre, ahol otthon érzi magát.  Egy nap azonban olyan vendég érkezik, akinek feltűnése alapjaiban változtatja meg Légiós és a hely addig megszokott életét. Imre, a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Ekkor egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét, melynek során egyre rafináltabb és durvább eszközökkel küzd a belváros két magányos harcosa a hullámpalával fedett parkolóhelyért. Hamarosan kiderül, hogy küzdelmük igazi tétje nem is a tetővel fedett parkolóhely, hanem sokkal inkább két világnézet élet-halál párbaját látjuk. Két magányos, mindenre elszánt ember küzdelmét, akiknek szembe kell nézniük élethazugságaikkal, múltjuk fájdalmas sebeivel.

Január 29.

Blackhat [2015] amerikai thriller
Eredeti cím: Blackhat
Rendező: Michael Mann
Szereplők: Chris Hemsworth, Viola Davis
Sztori: A globális kiberbűnözés világában játszódó Blackhat egy eltávozásra engedett elítélt sorsát követi nyomon, aki amerikai és kínai társaival egy magas szintű kiberbűnözői hálózatot üldöz Chicagótól Los Angelesig, Hongkongtól Dzsakartáig.

Foxcather [2014] amerikai dráma
Eredeti cím: Foxcather
Rendező: Bennett Miller
Szereplők:Steve Carell, Mark Ruffalo, Channing Tatum
Sztori: leghihetetlenebb történeteket a valóság írja. A DuPont-vagyon örököse, John Eleuthére du Pont (Steve Carell) bolondos figura volt, de már a bolondság határán. Sőt, azon is túl, hiszen a paranoia és a skizofrénia tünetei is megmutatkoztak rajta. Mégis egy vegyipari óriáströszt vezetésére készült, bélyegeket gyűjtött, madártani könyveket adott ki, és rajongott a férfias sportokért - egy birkózócsapatot is támogatott. A közte és két olimpiai birkózó testvér (Mark Ruffalo, Channing Tatum) közti különös viszony alakulásáról szól ez a film, mely sok meglepő kanyart vesz, míg eljut a tragikus fordulatig: egy gyilkosságig. De a történetnek még akkor sincs vége.

Joker [2014] amerikai krimi
Eredeti cím: Wild Card
Rendező: Simon West
Szereplők: Jason Statham, Sofia Vergara
Sztori: Az akciódus thriller a szerencsejáték-függő Nick Wild (Jason Statham) történetét meséli el, aki testőrként dolgozik Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátját brutálisan helyben hagyja egy gengszter, Nick segít neki bosszút állni, ám kiderül, hogy célpontja a helyi keresztapa fiacskája.

Későn érők [2014] amerikai romantikus film
Eredeti cím: Laggies
Rendező: Lynn Shelton
Szereplők: Keira Knightley, Chloe Grace Moretz
Sztori: Megan húszas évei közepén sem akar felnőni. A lánykérés ébreszti rá, hogy vízválasztóhoz érkezett életében, és nem akar megfelelni környezete elvárásainak.

Kódjátszma [2014] - amerikai életrajzi film
Eredeti cím: The Imitation Game
Rendező: Morten Tyldum
Szereplők: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley
Sztori: A film Alan Turing brit matematikus figuráján keresztül mutatja be a második világháború színfalak közötti küzdelmét, az angol és a német hírszerzés, illetve kódfejtők harcát.

Mancs [2014] magyar film
Rendező: Pejó Róbert
Szereplők: Trill Zsolt, Holecskó Orsolya
Sztori: Pejó Róbert rendező legújabb alkotását a világhírű magyar mentőkutya története ihlette, azonban a filmtörténete fiktív, a forgatókönyvet a képzelet szülte. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően gyerekek, nők és férfiak ezreinek életét mentik meg. A Mancs c. alkotás egyben a magyar mentőkutyáknak is emléket állít.

Öveket becsatolni [2014] olasz film
Eredeti cím: Allacciate le cinture
Rendező: Ferzan Ozpetek
Szereplők: Kasia Smutniak, Farncesco Arca
Sztori: Elenát és Antoniót finoman fogalmazva sem teremtette egymásnak a világegyetem. Személyiségük és világlátásuk gyökeres ellentéte a másikének, életüket teljesen máshogy élik. Egy valami azonban mégis összeköti őket: odavannak egymásért. És bármennyire próbálnak ennek ellenállni, egyre nehezebb megküzdeniük a vonzalmukkal. Nemcsak különbségeik miatt küzdenek érzéseik ellen, hanem mert Elena Giorgio-val, Antonio pedig Elena legjobb barátnőjével, Silviával alkot egy párt. De vajon ez elég ok, hogy távol tartsák magukat egymástól? Ferzan Özpetek, hőseit ezúttal azonban nemcsak az egymásra találás nehézségeivel szembesíti, hanem annál jóval nagyobb akadályt is gördít boldogulásuk elé. Hiába talál egymásra Elena és Antonio, a lány komoly és súlyos betegségével kell szembenézniük.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr547046599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redbandita 2015.01.06. 20:54:44

@Mityu "aljanép" MG: Sajnos nem mutatják be végül a hazai mozik :(

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2015.01.10. 15:22:32

@redbandita: :( Kár.
DVD sem?
Megpróbálok akkor feliratot csináltatni valakivel, és feltenni megosztóra.
süti beállítások módosítása