Hamarosan a mozikban David Fincher új filmje
2014. szeptember 16. írta: redbandita

Hamarosan a mozikban David Fincher új filmje

Mi történik, ha két stabil párkapcsolatban élő embert (az egyik közülük gyermekét nevelő anya) összeterelnek egy hálószobában és magukra hagyják őket? Rosamund Pike szerint semmi. De az sem túl kellemes. David Fincher rendező viszont talán másképp gondolja. A Holtodiglan (Gone Girl, hazai bemutató: október 2.) forgatása során Pike és az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris egy szex jelenetet is leforgatott.

– Addig a leghátborzongatóbb jeleneteket is nagyon vidáman vettük fel – mesélte egy újságírónak Pike a thrillerről, melyben Ben Affleck feleségét alakítja. – De a szexjelenetet már nem találtunk viccesnek. És az csak nehezítette a helyzetet, hogy a rendező, David Fincher a felvétel előtt két órával bevezetett a díszletbe, és magunkra hagyott minket. Azt gondolta, így könnyebben megy majd a munka. De rettentő kellemetlen volt: ültünk az ágyon, kínosan próbáltunk beszélgetni, és közben mindkettőnknek az járt a fejében: mindjárt vetkőzni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr786702587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása