A Förtelmes főnökök 2 még viccesebb lesz!?
2014. szeptember 14. írta: redbandita

A Förtelmes főnökök 2 még viccesebb lesz!?

A Förtelmes főnökök 2. (12E) (Horrible Bosses 2, hazai bemutató: november 27.) a benne szereplők nyilatkozatai szerint még az első résznél is viccesebb lesz. Egymás után a film vagy három szereplője, Kevin Spacey, Jamie Foxx és Jason Sudeikis is azt mesélte újságíróknak, hogy a forgatáson még többet rögtönöztek, mint az első Förtelmes főnökök felvételekor – és szinte folyamatosan végigröhögték a munkát.

Egyik szereplőtársuk, Jennifer Aniston, aki az első részben a minden férfit elcsábítani próbáló fogorvost alakította nemrég azt is elárulta a sajtó képviselőinek, hogy honnan a jókedve. Otthonról. 

Justin Theroux a legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam – mondta egy sajtótájékoztatón az élettársáról. – Folyton nevetünk. Hihetetlenül sokat. Már szinte fárasztó. Annyi a jókedvűnk otthon, hogy könnyű belőle másnak is vinni: a munkába is bőven marad belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr666702585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása