A boldogító talán - Made of Honor (2008)
2014. augusztus 13. írta: Szilvásgombóc

A boldogító talán - Made of Honor (2008)

Klasszikus előre lehet tudni a végét szerelmi történet. A férfi éli világát, meghatározott szabályokkal tartja kordában "szerelmi"életét. Közben legjobb barátjával -, aki nem meglepő módon egy csini csajszi - mindent megosztanak egymással. Ám amikor minden borulni látszik azzal, hogy a barát(nő) életébe belép a szerelem, aki még gyűrűt is húz az ujjára, rádöbben, hogy a nő nem pusztán barát, hanem ő a NŐ, aki kell. És indul a harc a szerelemért... Láttunk már ilyet. Nem is egyet. Mégis szórakoztató.

MV5BMTk1MzA5MjEzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTk0MjU1MQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg

A fent említett nőfaló férfi Tom (Patrick Dempsey) rádöbben, hogy a NŐ nélkül minden üres. A közöz séták, beszélgetések, sütizések és a kedvenc antikvitás boltjuk... mindezeket más nővel is próbálta. De nem nem volt vicces, érdekes, izgalmas és a poénok sem voltak olyanok. A kínai étteremről nem is beszélve. Alig várta, hogy hazaérjen és elmondja neki, hogy szereti. 

MV5BMTM5OTYwNzcxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzMyNjMxNw@@._V1__SX1581_SY892_.jpg

Csakhogy Hannah (Michelle Monaghan) azzal állít haza az üzleti útról, hogy férjhez megy, mert megtalálta az igazit Colin  (Kevin McKidd) személyében. A rivális ráadásul skót, és herceg!! Szóval Tomnak fel kell vennie a kesztyűt. Hannah lovagja, hamarosan meg is érkezik és Tom saját szemével láthatja a nagy romantikát, a nagy rózsaszín lufit. 

MV5BMTQ4NTQ4MDEyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwODIyNjMxNw@@._V1__SX1581_SY849_.jpg

Hannah megkéri Tomot, hogy legyen a nyoszolyólánya, mármint nyoszolyófiúja... Eleinte nem szeretné elvállalni ezt a hát valljuk be nevetséges posztot, de barátai rádöbbentik, hogy belülről tudja a legjobban megfúrni az esküvőt. Így hát jön a nászajándék vásárlás, a lánybúcsú szervezés, a vendégek ajándékainak csomagolása, templom látogatás...

MV5BMjAzNTM0NDMzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE4Nzg2MQ@@._V1__SX1581_SY892_.jpg

Colin herceg jóképű és még erős is! Tomnak össze kell szednie magát, még a skót szoknyát is bevállalja. Valljuk nem kicsit áll röhejesen neki :) 

MV5BMTc5MjM0NDMxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTI2NTg2MQ@@._V1__SX1581_SY849_.jpg

Habkönnyű, de nem émelyítő romantikus vígjáték, esős délutánokra, csajos estékre kiváló szórakozás. Főszerepben két orvossal a Grace Klinikából, Patrick Dempseyvel (Derek) és Kevin McKiddel (Hunt) és a bájos Michelle Monaghannal.

A képek forrása: imdb 

12.png- Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr796602285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása