Visszatér-e a terhes Mila Kunis a Ted 2-be?
2014. június 15. írta: redbandita

Visszatér-e a terhes Mila Kunis a Ted 2-be?

Szepte1398181917_mila-kunis-ashton-kutcher-article.jpgmber elején kezdődik a Ted 2 (hazai premier 2015 nyara) forgatása, de még mindig nem tudni, az első rész női főszereplője, Mila Kunis visszatér-e... Akkor már nagyjából a hetedik hónapban fog járni, ami nem előnyös egy megerőltető filmforgatáson. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a brutális humoráról ismert forgatókönyvíró-rendező, Seth MacFarlane rábeszéli a színésznőt a szereplésre, hiszen irtózatos terhesvicceket lehet elsütni abból az alkalomból, hogy a női főszereplő valóban gyermeket vár. Az IMDB-n Kunis még rajta van a stáblistán, de az adatlapot februárban frissítették utoljára. A színésznő nem nyilatkozik, a Ted 2 biztosra vehető új szereplője, Amanda Seyfried azonban igen.

 

"Nem tudom, hogy Milának van-e szerepe a Ted 2-ben - mondta Amanda a Female Firstnek. - De abban biztos vagyok, hogy nekem terhesen eszembe sem jutna, hogy ilyen állapotban visszamenjek dolgozni. Persze meg lehet találni az egyensúlyt, de nekem az anyaság lenne a fontosabb. Örülnék, ha lenne gyerekem, és már készen is állok rá."

Amanda Seyfridetmost éppen a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékban láthatjuk, amelyben bájos, ha nem is túl szimpatikus hölgyet alakít, aki otthagyja gyáva birkapásztor párját (Seth MacFarlane) egy gazdag piperkőcért (Neil Patrick Harris - Így jártam anyátokkal). A film további főszereplői Charlize Theron, Liam Neeson és Sarah Silverman.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr416303562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása