Vajon min dolgozik Rihanna és dr. Sheldon Cooper?
2014. március 19. írta: redbandita

Vajon min dolgozik Rihanna és dr. Sheldon Cooper?

A DreamWorks Animation a Mr. Peabody és Sherman kalandjai előtt egy rövidfilmmel kedveskedett a nézőknek és a családoknak. Elsőként láthatták az animációs stúdió őszi filmjének, a VÉGRE OTTHON (6) első képkockáit, Majdnem otthon címmel. A filmben olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat a karaktereknek, mint a The Big Bang Theory (Agymenők) Sheldon Coopere, Jim Parsons, a vígjátékok koronázatlan királya, Steve Martin, továbbá Rihanna és Jennifer Lopez.  

VegreOtthon_werk.jpg@Intercom

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak.

Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

A Z, a hangya és a Túl a sövényen rendezője ezúttal is furcsa lényekkel és nagy poénokkal népesíti be animációs filmjét.

Mozibemutató: 2014. november
Eredeti cím: Home

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr555869833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása