Ridley Scott jó formában van
2013. november 04. írta: redbandita

Ridley Scott jó formában van

Egy hónap múlva ünnepli 76. születésnapját, de nem úgy él, ahogy egy átlagos brit nyugdíjas: egyre elképesztőbb tempóban dolgozik, és fiatalokat megszégyenítő könnyedséggel vált stílust és műfajt. Éppen befejezte különleges hangulatú, fagyos és véres thrillerét, A jogász-t (16) (The Counselor, hazai bemutató: november 14.), melyben valószínűleg minden idők egyik legizgalmasabb sztárcsapata segítette. A drogcsempész-thriller főszerepeit Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz, Javier Bardem és Penélope Cruz játssza, de a következő Scott-film, az Exodus is nagy színészeket mozgat. A látványos, bibliai témájú filmben Christian Bale kapta a főszerepet, mellette Sigourney Weaver, Aaron Paul, Ben Kingsley, John Turturro és Joel Edgerton is szerepet kapott. A hatalmas költségvetésű film azonban nem foglalta le eléggé a rendezőt, ezért forgatás közben a Prometheus folytatásának előkészítésére is maradt ideje: a héten jelentette be, hogy elkészült a Prometheus 2. forgatókönyve, melyben az expedíció egyetlen túlélője és robotja is szerepel – Noomi Rapace és Michael Fassbender már igent is mondott a visszatérésre.

image017.jpgIntercom

A Prometheus 2. forgatására azonban Ridley Scott 2016-ig biztosan nem ér rá: előtte legalább két film vár rá: egy akciódús, háborús sci-fi regény megfilmesítése mellett a legendás Szárnyas fejvadász folytatása. Harrison Ford már jelezte is: akár robot, akár ember, szívesen játszik a 2. részben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr825614883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása