360 [2011]
2013. április 18. írta: lámadémon

360 [2011]

360_plakat.jpgA filmet a harmónia és egyensúly szavakkal tudnám a legjobban leírni. A több szálon futó cselekmény nem túl szövevényes, mármint nem kell arra gondolni, hogy újra kell néznem az "aha" élményre várva, de kimondottan érdekes, és az ember végig sodródik a szereplőkkel.

Vertigo Média

Arthur Schnitzler 1903-ban írt története alapján készült a film, eredeti címén Körtánc. Természetesen napjainkra lett fazonírozva a story. Így a fotográfus, az üzletember, az orvos és prosti stb. történetei illetve nehézségei köszönnek vissza a vászonról a 21. században. A film címe első hallásra nem túl sokatmondó  és az eredeti címből inkább tudunk következtetni, hogy hova is jutunk el a történet végére, de valóban a 360 kevésbé elcsépelt választás volt. A végére még nekem is leesett miért is ez a címe, és jobbat el sem tudok képzelni. 

360_02_w.jpgVertigo Média

Mániám, hogy a filmeket egy jó ételkölteményhez hasonlitgatom. Mert vizslatom az összetevőket rendező, forgatókönyvíró, színészek és van, hogy minden klappol, mégsem tudok a hiányérzetemtől megszabadulni. Tehát itt van pisztoly. szex, család szerelem, szerető, szakítás, idős és öreg egyaránt. Nos nem nem kellett a hiányérzetemmel küzdenem, nincs sehol semmi kivetni való. A mini epizódok valósághűek, és nagyon elegánsan egyáltalán nem erőltetetten vezet egyik mese a másikba. Mindent elhittem bennük, és a végére nem marad elvarratlan szál vagy talán kellő képpen elvarrt?

360_03_w.jpgVertigo Média

360_05_w.jpgVertigo Média

Ugyan számos nagy név is helyet kapott a filmben mégsem maradt el a kevésbé ismert színésze játéka a húzónevektől. Nincs első és második sor. De ugye tudjuk hogy nem véletlnek azok a NAGY nevek hát tessék: Sir Anthony Hopkins, Rachel Weisz, Jude Law, Ben Foster és Moritz Bleibtreu.

360_06_w.jpgVertigo Média

Azt hiszem az ilyen típusú filmekre mondják hogy bájos! Jó kis évindító, feltöltő film!

Bemutató dátuma: április 18.

 16.pngTizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Trailer

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr825232459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása