The Goo Goo Dolls - Rebel Beat
2013. április 10. írta: Szilvásgombóc

The Goo Goo Dolls - Rebel Beat

Korábban már írtam Nektek az egyik kedvenc bandámról a Goo Goo Dollsról. 2010-ben kiadott Something for the Rest of Us album után idén június 11-én új stúdió albummal, szám szerint a tizenegyedikkel jelentkeznek, melynek címe Magnetic. Az albumot Los Angelesben és New Yorkban vették fel, ennek első dala a Rebel Beat, videoklipjének tegnap (április 9-én) volt a premierje. Jó kis szám, komolyan! Vidám, jókedvű. Legalábbis nálam ezt a hatást váltja ki, igazi tavaszi örömzene. Remélem Nektek is tetszeni fog!

Nálunk leginkább az Angyalok városába írt dalról, az Iris-ról ismerik őket (már akik hallottak róluk). A korábban alternatív rockot játszó mára rock/pop rock zenekarrá szelidült bandát Magyarországon, és sajnos úgy fest Európában sem igen ismerik (nagy tisztelet a kivételeknek), a tour listák alapján nem is igen teszik ki a lábukat Amerikából koncert ügyben. Ezt nagyon sajnálom, őszintén remélem, hogy egyszer hallhatom/láthatom őket élőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr135215235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása