Péterfy Borival melegít be a 20. TITANIC Nemzetközi Filmfesztivál
2013. március 01. írta: redbandita

Péterfy Borival melegít be a 20. TITANIC Nemzetközi Filmfesztivál

PBori.jpg2013. április 5-13. között fut majd az idén 20. születésnapját ünneplő jubileumi Titanic Nemzetközi Filmfesztivál, de már egy hónappal korábban megkezdődnek az eseményhez kötődő filmes programok. Március 6-án 20 órakor a Toldi moziban tíz vadonatúj Péterfy Bori klip premierjével startol az idei Titanic. Az eseményen a közönség természetesen az együttes tagjaival is találkozhat.

A Péterfy Bori & Love Band legújabb, Fehér éjszakák című stúdióalbumának minden számához készült egy-egy klip, melyek elkészítésére a zenekar baráti alkotókat és alkotócsapatokat kért fel, mindenféle megkötés nélkül. A színésznő-énekesnő 2007-ben alakult zenekarának így egyszerre jelenik meg 10 vadonaúj videója, amelynek mozis premierje március 6-án 20 órakor a Toldi Mozi nagytermében lesz. Az esemény – melyen a közönség természetesen az együttes tagjaival is találkozhat - szervezője a Péterfy Bori & Love Band zenekar, védnöke pedig a Titanic Filmfesztivál.

A különleges filmes-zenei eseményen Már András, Hoffmanntamás Boldizsár és Németh Balázs, Stark Attila, Csáki László, Merényi Dávid, Gács Tamás, Somogyi Hanka és Görög Árpád, Jenei Szilveszter, Fazakas Péter és Karsai Dániel alkotásait nézheti meg a közönség.

 A Titanic Magyarország egyik legnagyobb filmes eseménye, mely 2005-óta versenyfesztiválként is működik. A fesztivál az elmúlt 20 évhez hasonlóan 2013-ban is átfogó, sokszínű válogatást ad a kortárs nemzetközi filmtenger legizgalmasabb alkotásaiból. Idén előreláthatólag 60 filmet láthat majd a közönség, köztük befutott rendezők új filmjeit, elsőfilmesek debütáló alkotásait, illetve kevésbé ismert régiók filmművészetének izgalmas darabjait.

http://www.facebook.com/titanicfilmfest/events

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr125110062

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.04. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása