Grace Klinika - Grey's Anatomy 8X03 - Meglepő döntés - Take the Lead
2013. február 17. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 8X03 - Meglepő döntés - Take the Lead

Az előző részben Webber főnök példátlan áldozatot hozott Meredith érdekében, most ennek következményeit láthatjuk. Továbbá minden ötödéves élete első önálló műtétjére készülődik, April pedig versenyt hirdet közöttük. Vannak még megválaszolatlan kérdések pl. hogy Meredithék visszakapják e a kislányt? vagy, hogy egyáltalán együtt maradnak e? Eseményekben nem túl gazdag rész, de Bailey megint hozza a szokásos formáját, amivel több vicces jelentet is okoz számunkra.

greys-anatomy-5_510.jpg

Na szóval ott tartottunk, hogy Webber (James Pickens Jr) lemond a főnöki posztról, a kísérletét pedig Bailey-nek (Chandra Wilson) adja, azért hogy megmentse Mereditht (Ellen Pompeo). Az orvosokat ez mélységesen felháborítja, amit egyébként nem teljesen értek. én sem kedvelem túlzottan a folyton bajba kerülő Mereditht, de ez esetben igazán elnézhetnék neki a dolgot, hiszen mégiscsak jó ügy érdekében tette. Nem?

Lényeg, hogy a Főnök Owent (Kevin McKidd) nevezi ki a posztra, ami eléggé meglep mindenkit. Christinát (Sandra Oh) is, aki az egésszel csak a kórházban szembesül, de főleg Bailey viselkedik ellenszenvesen, kb. mint egy durcás kisgyerek. nagyon mókás jelenteket okoz ezáltal :)

April (Sarah Drew) mivel szeretné végre valódi vezetővé válni egy versenyt hirdet meg az ötödévesek között, akik amúgy is első igazi, önálló műtétjükre készülnek. A verseny lényege, hogy ki állja meg legjobban helyét, és ki vérez el a csatamezőn... Karev (Justin Chambers) nem a gyerekosztályon van most, hanem egy idős férfit műt meg, a segítője pedig maga April. Én mondom ezek között valami szövődik... Meredith egy nagyon kockázatos műtétre készül, ráadásul férjével (Patrick Demsey), akivel még mindig nem rendeződött a viszonyuk. Mi lesz, ha ez kihat a munkára is??? Avery (Jesse Williams) egy nagyon precíz plasztikai műtétet kellene, hogy elvégezzen egy nagyon pici páciensen, de vajon sikerül e neki? Christina még mindig büntiben van teddynél (Kim Raver), így ő egy rutinműtét kell, hogy elvégezzen, ami azonban nagyon furcsán végződik. Rájöttem, hogy Teddy egyre szimpibb nekem, elképesztően vicces, ahogy megpróbálja betörni Christinát.

Magánéleti fronton nem sok változás történik: christina és Owen nagyon óvatosan közelednek egymáshoz, és az abortuszt még csak meg sem említik. De jó e ez így? Hogyan lesznek így túl rajta? Meredith és Derek még semmit sem tudnak a kis Zoláról, Derek hazatér, de nem megy túl jól a dolog... Szerintetek együtt maradnak?

A következő részben történik:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr795084934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása