Az év színe nyereményjáték 2013
2012. december 13. írta: .loretta

Az év színe nyereményjáték 2013

Az AkzoNobel Aesthetic Center minden évben a Colour Futures című kiadványában gyűjti össze és adja közre tudását a színekről és a design-ról. A trendek feltérképezésében egy kreatív szakemberekből álló nemzetközi csapat vesz részt a design, az építészet és a divat világából, amely meghatározza a következő év kulcsfontosságú színeit. Az ő tapasztalataikból és víziójukból jönnek aztán létre azok a színpaletták és képek, amelyek a Colour Futures kiadványba kerülnek. Most szerencsés 10 nyertes megnyerheti nálunk ezt a kiadványt! Olvass tovább! ;)

img.JPG

Szóval az év színe 2013-ban az indigókék, pontosabban:

Új kép.PNG

Mit is tudunk róla?

A 2013-as Év színe vizuális támaszt nyújt hektikus életünknek. Az indigó egy mellbevágó szín: kultúránkban a bölcsességgel és az őszinteséggel társítják, ezekkel az értékekkel járul hozzá a környezethez, amelyben megjelenik.

Átláthatóságot és stabilitást sugall, így megnyugtat. A kék megbízhatóságát és a zafír eleganciáját kombinálja. Az indigóban ez a két karakter egyesül. A megbízhatóságot tekintve nem véletlen, hogy az ezen értéket legfőbbnek elfogadó szervezetek egyenruhái kékek, míg az eleganciáról a drágakő jut eszünkbe, mint a zafír, amely ezt képviseli a kiválasztott árnyalatban.

A színpalettán sokoldalú árnyalat. Jól párosítható a hasonló színtelítettségű világos színekkel,  a citrus árnyalataival, vagy a melegebb semlegesekkel, illetve kékekkel, zöldekkel és lilákkal.

icons.JPG

Az év színét a divat minden aspektusában felhasználják: az építészettől a designon keresztül a ruhatervezésig. Akit részletesebben érdekel a kiadvány (limitált számú, gyönyörű képek, színpaletták, és ragyogó ötletek találhatók ebben az igazán minőségi magazinban, amely segíthet a megfelelő színkombinációk kiválasztásában is), most megnyerheti tőlünk, ha  a popkultblog@gmail.com e-mail címre küldi nekünk a "Colour futures 2013" kulcsszót. A leggyorsabb 10 beküldő Budapesten veheti át a nyereményét, amelynek részleteiről e-mailben tájékoztatjuk a nyerteseket! Íme néhány inspirációs  kedvcsináló kép a kiadványból!

img7.JPG

coty.JPG

stove.JPG

chair.JPG

factory.JPG

És még itt is körbe lehet nézni!

Na ki kér? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr24961455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása