Egy álompárral kevesebb...
2012. június 20. írta: enbee

Egy álompárral kevesebb...

Nem, nem Johnny Depp és Vanessa Paradis szakításáról lesz szó, ennél hozzánk sokkal közelebb álló elválásról kell beszámolnunk. Úgy tűnik, hogy a Könyvmolyképzőnek és a Librinek nem sikerült megállapodni a csúnya anyagiakat illetően, a tárgyalások sikertelenségét követően pedig az a döntés született, hogy a kiadó könyveit a Libri többé nem forgalmazza.

konyvmoly_vs_libri.jpg

Ez a patt helyzet nem tudom, meddig fog tartani, hiszen a meg nem állapodásból mindkét fél csak vesztesen kerülhet ki. A Libri elveszíti többek között a YA kategória egyik legsikeresebb márkanevét, a Vörös pöttyös könyveket, a Könyvmolyképző pedig saját boltjuk nem lévén, egy országos terjesztőhálózat elvesztésével sokak számára nehezen elérhetővé válik. A Könyvmolyképző a saját Facebook oldalán biztatja az olvasóit a vélemények kifejtésére, itt legtöbben a saját bolt nyitását, az olcsóbb szállítási költségeket és a Pick Pack Pontos átvételi forma megreformálását tartanák legjobb megoldásnak. A Libri részéről sajtóanyag még nem került ki a témában. Szerintetek mi lenne a mindenki számára legelfogadhatóbb kárrendezés?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr224600485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása