2012-es kiscsillagok
2012. április 15. írta: enbee

2012-es kiscsillagok

Tegnap este a Csillag Születik zsűritagjai (Hernádi Judit, Pokorny Lia, Puzsér Róbert és Hajós András)  12-re szűkítették azoknak a körét, akiknek esélyük van megnyerni a 2012-es kiírást. Hogy kiknek szoríthattok a következő hetekben, azt a tovább gombra kattintva végig böngészhetitek.

Babos Richárd és Dósa Krisztián

In Diretta

Juhász Marci

Kővári Máté

Latin Carneval

Mészáros János Elek

Molnár József és Vízi Imre

Németh Zoltán "plaZma" [cenzúrázott vált.]

Negyela Bernadett

Quantum XXL

Szirota Jennifer

The Immigrants

Mivel rosszindulatú vagyok, ezért most nem azt kérdezem, hogy szerintetek ki fog nyerni, hanem hogy ki lesz az első kieső? Lehet tippelni!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr284448564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkinekSemmiSemTetszik 2012.04.17. 07:26:29

Szerintem a plazma. Nem láttam a műsort, de az ő nevén lepődtem meg most leginkább. Nem kell a népnek sanyarú sorsú "tucatrepper".

enbee 2012.04.17. 15:09:54

@AkinekSemmiSemTetszik: szerintem őt azért bent tartják a fiatalok egy darabig, de csak ha nem válik unalmassá. az első kieső a Latin Carneval - Kővári Máté - Mészáros János Elek trióból kerül majd ki, de azt megjegyzem, hogy természetesen nem ellen drukkolok, csak a stand-uppal könnyű elcsúszni, a másik kettőnek meg talán a műfaja az, amivel nem lehet sokáig húzni
süti beállítások módosítása