Hol vagy, Nagy Ő?
2012. március 06. írta: enbee

Hol vagy, Nagy Ő?

Amerikában a Tebow-mánia a foci szezon végeztével sem lanyhul. A 24 éves irányítót a lányoknál jobban csak a lányos szülők szeretik jobban: Katy Perry mamája, igaz, hogy sikertelenül, de már próbálta lánya számára megszerezni Tebow-t. Perry mamát nyugtathatja a tudat, hogy másnak sem igazán sikerül Amerika egyik legkapósabb agglegényét megfognia, legutóbb a country hercegnővel szóló pletykákról derült ki, hogy csak üzleti ügyről volt szó.


@ Jeremy Cowart

Emlékeztek még a Nagy Ő című reality-re? Nálunk is próbálkoztak a műsorral, de elég hamar feladták a készítők a dolgot. Na Amerikában nagyobb keletje van a dolognak, és most januártól kezdődően már a tizenhatodik szerencsés pasi próbálhatja meg az érte versengő 25 nő közül megtalálnia a párját. A szezon már nagyon a vége felé jár, ezért hát éppen itt volt az ideje, hogy új agglegényt találjon az ABC a tizenhetedik szezonra - na itt kerül a képbe Tim Tebow, akinek felajánlották ezt a lehetőséget! A fiatalember meglehetősen vallásos, és ha korábban a Dancing With the Starsnak nem sikerült elcsábítania őt a reality-k világába, akkor nem tudom, egy csajozós, párválasztós show miben reménykedett? Az ajánlatot ma hivatalosan is visszautasította Tebow, tehát azt már biztosan nem fogjuk látni, ahogyan ő 25 bikinis nővel flörtöl egy medencében. Kérdés, hogy ki veszi át a helyét? Korábban volt már a műsorban színész, orvos, üzletember, a testvérműsorból kieső szimpatikus pasi, sőt még egy herceg is - de ki kapja azt a nem egyszerű feladatot, hogy Tebow helyébe lépjen?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr574293991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása