Sikítófrászt kaptak a gyerekek az előzetestől
2012. február 25. írta: redbandita

Sikítófrászt kaptak a gyerekek az előzetestől

Botrány tört ki egy dél-londoni moziban, mert a Csizmás, a kandúr előtt Az ördög benned lakozik című horrorfilm előzetesét vetítették. A gyerekközönség sikítófrászt kapott a rémisztő beállításoktól, amelyek például az ördög által megszállt egyik főszereplő arcát mutatták egészen közelről. A szülők ordítva követelték a személyzettől, hogy azonnal kapcsolják le az előzetest. Az egyik apuka később elpanaszolta, hogy négyéves kislánya ijedtében még levegőt venni is elfelejtett az ördögűzés jelenetei láttán, ami még felnőtt mércével is nagyon sokkoló volt. Az esetet a Brit Filmbizottság vizsgálja, a moziüzemeltető súlyos bírságra számíthat, de akár még az engedélyét is bevonhatják.

Az ördög benned lakozik egy viszonylag új műfaj következő gyöngyszeme. A „mikroköltségvetésű találtfilmes” irányzatba tartozik, mint a Parajelenségek-sorozat, azaz amatőr felvételek láncolatán át bontakozik ki a szörnyű cselekmény, s az egész produkció nagyon kevés pénzbe került, miközben sokat hoz a konyhára. Az ördög benned lakozik például mindössze egymillió dollárból készült, de már hatvanmilliós bevételnél tart.

A film várhatóan április közepén kerül a hazai mozikba.

UIP- Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr174201537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása