Denzel Wasington helyett a felesége szavaz az Oscarra
2012. február 25. írta: redbandita

Denzel Wasington helyett a felesége szavaz az Oscarra

Elárulta Denzel Washington: felesége szavaz helyette, hogy az egyes kategóriákban ki kapjon Oscar-díjat. A sztár azon a jogcímen voksolhat, hogy ő maga is két aranyszobrocska birtokosa: az egyiket a Kiképzésért (2001), a másikat Az ötvennegyedik hadtestért (1989) kapta.

– Miután a Filmakadémia DVD-n megküldte az elbírálandó filmeket, csak egy párat nézek meg közülük, mert egyszerűen képtelen vagyok mindet végigülni – árulta el a sztár. – A feleségem, Pauletta viszont szorgalmasan az összeset megnézi, és megmondja, melyikre érdemes szavazni, melyikre nem.

Washington vallomása első hallásra vicces, másodikra azonban inkább kínos, hiszen az Amerikai Filmakadémiát az utóbbi időben egyre több bírálat éri, amiért nem eléggé kiérlelt döntéseket hoz, azaz nem azokat a filmeket, színészeket díjazzák, amelyek és akik leginkább megérdemlik. Igaz, az Oscar történetében számos példát lehet hozni korábbról is, amikor zseniális alkotások és művészek szobor nélkül maradtak, elég csak Scorsese Taxisofőrére gondolni, amely megelőzte korát, ezért nem díjazták.

Aki mostanában a mozikban szeretne Denzel Washingtonra szavazni, nem fogja megbánni, mert a Védhetetlenben legjobb formáját hozza mint menekülő CIA-s.

UIP-Duna FIlm

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr994201340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása