One Tree Hill - 817. és 818.
2012. január 01. írta: enbee

One Tree Hill - 817. és 818.

Lassan tényleg a finisbe érünk. Három csomag nyolcadik évados One Tree Hill után kezdhetjük a sorozat utolsó, kilencedik évadját (nem korábban, mint január 11.)! A Lucas fanok élesítsék idegrendszerüket!

Spinnerette.jpg
17. rész: Spinnerette

A részben történik (The Smoker You Drink, the Player You Get): Nate elég kínos helyzetbe került. Kellerman ötös (alá)-t adott a dolgozatára, aztán bejelentette, hogy szeretné, ha nem képviselni a fiát. A prof nyilvánvalóvá tette, hogy nem az ügynökök, hanem Nathan ellen van kifogása, de azt is mondta, hogy nem "megvesztegetésként" kapta a jó jegyet. Bár a csoport nagyobb részét megvágta az öreg... Haley a terhessége vége felé úgy dönt, hogy teszteli a barátait: ki hogyan fog reagálni, ha Nate távollétében neki kell a vajúdó kismamát a kórháza vinnie? Az első körös tesztet nem nagyon sikerül teljesítenie sem Quinnek, sem Brooke-nak, sem Juliannek, sem pedig a Nate-Clay duónak. Főpróba után jöhet a premier? Kinek fog előbb megszületni a babája: Haley-nek vagy Brooke-nak? És mihez kezd Nate az epizód végén szerzett friss infókkal?

laura-veirs.jpg
18. rész: Laura Veirs

A részben történik (Quiet Little Voices): Ha egyszer egy üzlet beindul! Igen, Haley-nél és Chloe-nál is megindul a szülés, szóval mindenki a kórházban van, és várja az új kis jövevényeket. Jamie úgy dönt, hogy amíg várakozik, készít az ő kis tesójának egy kezelési útmutató féleséget a családjukhoz/barátaikhoz olyan infókból, amiket ő már eddig összeszedett, és hasznosnak véli tovább adni. Remek kis apropó ez ahhoz, hogy az epizód tele legyen visszaemlékezésekkel, és tényleg jó visszanézni a régi (és néhány nem olyan régi) videókat.

Úgy gondoltam, ha már Haley életet adott a kislányának, akkor itt a helye annak a hírnek, hogy Bethany Joy Galeotti is megtette ugyan ezt, még 2011. februárjában.

Bethany-Joy-Galleotti-Michael-Galeotti-Baby-Girl-PHOTOS.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr903511371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása