Premierfilmek az 50. héten
2011. december 14. írta: redbandita

Premierfilmek az 50. héten

Ahogyan a korábbi cikkeimben, most is azt tudom ismételgetni, hogy év végi filmdömping van. A hét legnagyobb durranása nyilván a Mission Impossible negyedik része, de jön Sas Tamás új filmje, vagy a múlt héthez hasonlóan egy Brad Pitt film. Na nézzük.

Alvin és a mókusok 3 (Alvin and Chipmunks: Chip Wrecked)

Harmadszor is visszatérnek! Alvin, Simon és Theodore valamint új barátaik, a három mókuslány világ körüli útra indul. A luxus óceánjáró, amin nekivágnak, nem számíthat békés útra: a mókusok számára a fedélzet egyetlen hatalmas ringatózó játszótér. A hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigeten vetődnek partra. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk kétségbeesetten szervezi a mentőexpedíciót, ők örömünneppé változtatják a túlélési gyakorlatot: mindehhez elég nekik néhány vad ötlet meg sok dal és tánc.

Az élet fája (The Tree Of Life)

Öccsének korai halálának évfordulóján Jack O'Brien, a modern világ rohanásába belefásult építész visszagondol sorsfordító gyermekkorára, azokra a texasi kisvárosban töltött évekre, mikor elveszítette ártatlanságát, angyali édesanyjához és szigorú édesapjához fűződő kapcsolata pedig örökre megváltozott. Az emlékek felidézése közben talán nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban. Főszerepben: Brad Pitt, Sean Penn vagy Jessica Chastain. A filmet több kategóriában is Golden Globera jelölték.

Barátom Knerten (Knerten)

Ebben a norvég filmben a kemény, csintalan, gyors észjárású és bátor fiú, Lillebror új helyre költözött családjával, még nem ismer senkit, és csak a gallyból épített Knerten az egyetlen - képzeletbeli - barátja. Lillebror szülei egész nap dolgoznak, a fiúnak magának kell gondoskodnia szórakozásról, ezért Knertennel tölti az idejét, és ismerkedik meg a mindennapi élet izgalmával és drámájával.

Mission: Impossible Fantom protokoll Mission: Impossible Ghost protocoll

Ethan Hunt azaz Tom Cruise negyedszer is visszatér, ezúttal Moszkvából és Dubaiból jelentkezik. Gerentálom, hogy akcióban most sem lesz hiány, pl. az egyik jelenetben Tom megmássza Dubai legmagasabb épületét. Felrobban a Kreml, Ethant csapatát terrortámadással gyanúsítják, így léptetik életbe a Fantom protokollt. Megmondom őszintén, hogy nekem az első rész óta ez tetszett a legjobban. Sokkal inkább érvényesülnek a csapat többi tagjai is, nem úgy, mint az előző filmekben.

S.O.S. Love Az egymillió dolláros küldetés

Nem összekeverendő a néhány évvel ezelőtti S.O.S. szerelemmel, melyben Csányi, Fenyő, Ulmann hármas vitte a prímet, most Hujber-Árpa-Hevér a főszereplők. A rendező ugyanaz: Sas Tamás. Magyarország első 3Dben látható romkomja, bár én a 3D hatást nem igazán érzékeltem a premieren.A sztori nagyjából ugyanaz: van egy társkereső cég, akik éppen a csőd szélén llnak, ám ekkor kapnak egy egymillió dolláros küldetést. A dolguk annyi, hogy egy amerikai sztárt Magyarországra kell csábítaniuk, hogy összehozzák egy orosz üzletember szomorú kishúgával. Hamarosan jövök a kritikával.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr703500432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása