Supernatural 7. évad 2. rész - Hello, Cruel World
2011. október 02. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 7. évad 2. rész - Hello, Cruel World

Castiel egy víztározóban kiengedi magából a Leviatánokat. Lehet, hogy Cas porhüvelye felrobbant. Nem tudni biztosan, csak a jól ismert ballonkabát maradt meg belőle. Leviatánok a víztározóból a csatornákon és vezetékeken keresztül bárhová eljuthatnak, még azt sem tudják mennyien lehettek Castielben. 

Éhesek. Ezt bizonyítja, hogy mindenhol holttesteket hagynak maguk után. Bobby és Dean nyomozásba kezd, Samet hátra hagyják, hiszen mostanában nincsen jó bőrben. Hallucinációi vannak, Lucifer jelenik meg neki a legváratlanabb helyzetekben és azt állítja, hogy ez (hogy Bobbyval és Deannel van) csak legújabb kínzása. Párhuzamosan hallgatja Deantől, hogy Lucifer a hallucináció. Érthető, ha Sammy kicsit megzavarodik.
 
 
És, ha még ez nem lenne elég… Leviatánok felperzselik Bobby otthonát, nem tudni vajon Bobby is a házban volt-e. Miközben Bobbyt keresik, Leviatán támad rájuk. Deannek nem marad más választása, mint mentőt hívni. Szép kilátások. Dean lába eltört, Sam eszméletlen, Bobby lehet, hogy bent égett az otthonában. Sejtelmük sincs, hogy a Leviatánokat nem is olyan egyszerű megölni. A mentő pedig egyenesen abba a kórházba viszi őket, amit megszálltak a Leviatánok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr343271340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enbee 2011.10.02. 13:01:50

Bobby tutira megmaradt. nem létezik, hogy őt és Cast egy részen belül kinyírják. ugye? O.O

Szilvásgombóc 2011.10.04. 15:38:01

@enbee: Belelestem a 3. rész előzetesébe. Hűű, izgi lesz! :) De se Bobby, se Cas nem bukkan fel. De biztos, hogy valami csavar van a dologban.
süti beállítások módosítása