Redbandita 2011-es pasimustrája
2011. augusztus 01. írta: redbandita

Redbandita 2011-es pasimustrája

Nos akkor lássuk, hogy ki az az 5 pasi, aki miatt érdemes belekukkantani egy sorozatba, még akkor is, ha maga a sztori vagy a többi karakter nem is kötne le minket. Mindenek előtt azonban leszögezném, hogy nagyon nehéz volt öt sorozatkarakterre szűkíteni a listát, így le kellett hagynom olyan neveket, akik szintén viccesek, okosak, és nem mellesleg szívdöglesztőek! De a szabályok szigorúak voltak...

Az izgalmak fokozása céljából, természetesen az ötödik helyezettel fogom kezdeni, nem mondom, hogy utolsó, mert higgyétek el, az én listám NEM ér véget ötnél :) Na nézzük:

5. Nate Fisher azaz Peter Krause (Sírhant Művek)

Ez egy 2001-es sorozat, ahol két testvér családi vállalkozást vezet, de nem akármilyet... Ők temetkezési vállalkozók. Az idősebb testvér, Nate Fisher, aki mondjuk, hogy belecsöppen az üzletvezetésbe. Az üzletet eddig apja és öccse (a Dexterként ismerr itt éppen meleg fiút játszó, Michael C. Hall) vitte. Az apa váratlan halála után két fiára hagyja a vállalkozást. Nate hősiesen próbálja megállni a helyét új feladatában, mindemellett támogatja és segíti nemrégiben megismert szerelmét, és annak rendkívül flúgos családját. A sorozat amúgy nem túl izgi, de Nate szexuálisan igencsak túlfűtött személyisége higgyétek el nagyon is izgalmassá teszi a Sírhant műveket.

4. Mike Delfino azaz Michael Denton (Született feleségek)

Igazából Mike egyéniségében nincs semmi egyéni vagy karakteres: nem szellemes, nem okos, de mégis van benne valami vonzó. Úgy tudnám összefoglalni, hogy maga a megtestesült férfiasság. Mindig az a fontos számára, hogy a szeretett nő igényeit kielégítse.

3. Nathan Scott azaz James Laferty (Tuti Gimi)

Az elején nagyon utáltam, de már néhány rész után úgy éreztem, hogy nagyon érdekes a személyisége. Megjátssza, hogy egy macsó, és ehhez meg is van mindene, hiszen nemcsak a teste tökéletes, de az anyagi vagy családi háttere is. Látszólag. Mert aki ismeri a sorozatot, az tudja, hogy ebben a városkában semmi sem az, aminek látszik. Nate igazán akkor lesz szimpatikus, amikor (bár ő maga sem érti) vonzódni kezd a suli okoskájához. Én mondom Nate egy szeretgetni való rosszcsont!

2. Derek Morgan azaz Shemar Moore (Gyilkos elmék)

Talán nem kell elmagyaráznom, hogy miért. Ő is talpig férfi, csak nem úgy, mint a már említett Mike. Izmos, okos, helyén van a szíve, rengeteg dolgot átélt. Olyan, mint egy sebzett oroszlán (hogy egy olcsó közhellyel éljek). Dereknél abszolút igaz az, hogy ajtóstul jön a házba. Garciaval való kis flörtjei pedig még imádnivalóbbá teszik.

1. Damon Salvatore azaz Ian Somerhalder (Vámpírnaplók)

No Comment kategória. A kép magáért beszél...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr403118223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla;) 2011.08.08. 22:56:39

:)) jókis összeállítás;)

redbandita 2011.08.10. 10:02:13

@Lilla;): kösziköszi, de nem volt könnyű mert sokakat le kellett hagynom :S
süti beállítások módosítása