Tankcsapda a Szigeten
2011. július 26. írta: redbandita

Tankcsapda a Szigeten

A Geszti majd Prince által felavatott új nagyszínpadon, a Rock-Metal Nagyszínpadon igazi nagyágyúk lepik majd el! A headliner sort a Motörhead, a Judast Priest, a Deftones és a Lostprophets mellett a Tankcsapda is erősíti. A zenekar a szigetes koncertet a VOLT-on jelentette be, ahol új klipjüket is megmutatták.

Eddig egy kivétellel – mikor is Lukács sérülése miatt kénytelen volt lemondani koncertjét – a Tankcsapda mindig fellépett a Szigeten. Idén sem kell nélkülöznünk kedvenc rockereinket. Ebben az évben azonban a szervezők arra kérték a bandát, hogy az új szabadtéri Rock-Metal Nagyszínpadon (a headlinerek között egyedüli magyarként) erősítsék a színpad felhozatalát. A fiúk örömmel mondtak igent, hogy a nagy öregek, mint a Motörhead vagy a Judast Priest mellett játsszanak, és ígéretük szerint a 2011-es Tankcsapda koncertek között a leglátványosabbat fogják majd itt adni. Ti várjátok már?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr693101341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása