Premierfilmek a 25. héten
2011. június 22. írta: enbee

Premierfilmek a 25. héten

Nem csak a meleg miatt lesz érdemes bemenekülni a légkondicionált mozikba ezen a héten sem. Lehet válogatni, kinek-kinek a saját ízlése szerint:

 

Cirkusz Kolumbia (Cirkus Columbia)

A bosszú a legmaradandóbb érzelmek egyike, erre Divko a legjobb bizonyíték. Húsz év után tér vissza arra a helyre, ahol felnőtt, és mindent megtesz azért, hogy a múltbéli számlákat kiegyenlítse. 

Hanna - Gyilkos természet (Hanna)

Akárhonnan is nézzük, Hanna nem kifejezetten tipikus, 14 éves kislány. Ex-CIA-s édesapja ugyanis bérgyilkosnak nevelte őt, méghozzá meglehetősen jól, amit az is bizonyít, hogy immáron Hanna válik prédává. Ez az új helyzet megkérdőjelez mindent, amiben a kislány addigi élete során hitt. A meglehetősen érdekesnek tűnik akció-dráma-thriller filmet Joe Wright rendezte, a legfőbb szerepekben Saoirse Ronan, Eric Bana és a nagy kedvencem, Cate Blanchett látható.

Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper's Penguins)

Jim Carrey újra filmvásznon, méghozzá egy látszólag neki való szereppel! Mr. Popper egy dús gazdag, de mogorva (és ezért magányos) üzletember, aki egy napon megörököl hat pingvint. Fura módon a madaraknak sikerül az, ami soha ember fiának azelőtt: érzelmeket csiholnak ki a fagyos Mr. Popperből. Vagy a fazon simán csak megzakkant? Egy biztos. A választ én majd csak akkor fogom megtudni, ha a film kijött DVD-n is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr422993200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása