Premierfilmek a 8. héten
2011. február 24. írta: redbandita

Premierfilmek a 8. héten

Ezen a héten is bemutatnak néhány olyan filmet, amiket már régóta vártam. Meg olyanokat is amiket annyira nem... Mik is ezek?

A harcos (The Fighter)

Mark Wahlberg és Christian Bale közös filmje, melyet 7 Oscarra jelöltek és Christian Bale Golden Globe díjat nyert a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában. Két bokszoló életét követhetjük nyomon a filmben. Nyilvánvaló hogy csak az egyikük diadalmaskodhat, így  a másiknak buknia kell. Ők ketten testvérek, ami még nehezebbé teszi a dolgot. Ebből nyilván következik, hogy kettőjük harca nem a ringben zajlik, sokkal inkább otthon és a családjuk körében.

Honnan tudod? (How do you know?) 

Már a szereposztás miatt is érdemes megnézni. A női főszereplő az egykori Doktor Szöszi, azaz Reese Whiterspoon. Két partnere pedig Owen Wilson és Paul Rudd. Ez a két mókamester szinte biztossá teszi, hogy vicces film. De a rendező, aki egyébként a Lesz ez még így se című kultfilmet is jegyzi megfejelte még a szereposztást Jack Nicholsonnal! Én nagyon várom!

Féktelen Harag 3D (Drive Angry 3D)

Nicolas Cage legújabb akciófilmjében unokája megmentésére indul, akit 3 nap múlva fel akar áldozni egy szekta. Cage-t kíséri egy szőke pincérnő is. A film rendezője korábban a Véres Valentin 3D-t készítette. Miltont azaz Cage-t üldözik a rendőrök, a bérgyilkosok és maga a sátán küldötte is. Autórajongóknak kötelező film.

Precious - A boldogság ára (Precious)

Pont ma láttam ezt a filmet, és én mondom nagyon megrázó és felkavaró. De meg kell nézni ahhoz, hogy rájöjjünk mennyire pici dolgokból csinálunk gondot magunknak. Preciousnak (Gabourey Sidibe) tényleg hatalmas problémái vannak, mégis küzd. 16 éves lány legalább 150 kiló és a Harlemben lakik. De ez még semmi! Apja folyamatosan megerőszakolja, amiből már született egy lánya. De most ismét terhes. Az anyja (Mo'Nique) pedig nemhogy megvédené, őt bünteti  férfi hűtlensége miatt, üti, veri és ez még csak a kezdet! A filmeben Mariah Carrey is feltűnik.

Szerelmek Háza

Ebben a finn filmben megtalálható a humor, a szerelem és a bűntény is. A férj és a felség már külön utakon járnak, elváltak, de együtt kell maradniuk, egy közös otthonban. Megpróbálnak szabályokat kitalálni az együttélés megkönnyítésére, de egyikük sem tartja be őket, a cél egymás kiűzése a közös lakásból. Így elsőre a történet nekem hasonlít a Szakíts ha bírsz című romkomra, melyben Jennifer Aniston és Vince Vaughn próbáltak egymás idegeire menni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr32688439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása