Grace Klinika - Grey's Anatomy 6x06 I saw what I saw
2010. november 28. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 6x06 I saw what I saw

Mint azt az előző részben megemlítettem, ebben az epizódban meghal valaki. Ez természetesen előfordul egy klinikán, de itt az az érdekes, hogy nem tudni kinek a betege volt. Nem tudni kinek a hibájából halt meg a fiatal nő. 12 orvos 12 nézőpontból meséli el, hogy mi történt valójában. Aztán egyikük megvilágosodik, minek következtében valakinek távoznia kell!

 
Az epizód különlegessége, hogy először megmutatják a nő haláltusáját és azt ahogyan 12 orvos sürög forog a nő körül. Ekkor érkezik Derek Sheperd, hogy megállapítsa a halál időpontját. Teszi ezt azután, hogy senki nem felel a kérdésére: Kinek a betege volt?
 
Itt kezdődik a történet. Egy bizottság meghallgatja vagy inkább kihallgatja mind a 12 orvost. Kiderül, hogy mindenki foglalkozott egy kicsit a beteggel, aztán továbbállt. Igaziból senkinek sem volt a betege. Így nem meglepő, hogy a fiatal anyuka állapota egyre rosszabb lesz, ami végzetes tragédiává fajul. De vajon ki hibázott és mikor?
 
Derek (Patrick Dempsey) egyébként szemrehányást tesz a Főnöknek (James Pickens Junior), szerinte nem az az egy orvos hibázott csak, hanem a helyzet következménye volt az elkövetett hiba! De a tények azok tények. Az orvosnak pedig távoznia kell, hiszen egy apró figyelmetlenség egy életbe került. Így ebben az epizódban is elköszönünk egy szereplőtől! Ha ez így megy tovább lassan nem is marad orvos a kórházban!
 
Egy másik esettel is foglalkoznak eközben. Vagyis inkább kettővel, mert egy baleset következtében ketten megsérülnek. Az egyik egy fiatal srác, akivel Arizona (Jessica Capshaw), Derek és Lexie (Chyler Leigh) foglalkoznak. A fiúnak hatalmas fájdalmai vannak és Lexiet ez teljesen megrémíti, el is menekül a helyszínről, de Arizona visszaparancsolja! A másik eset egy tűzoltó, aki a fiút próbálta megmenteni, de sajnos elejtette. Végül mindketten túlélik!
 
Alex (Justin Chambers) továbbra sem nyugodt, Izzie (Katherine Heigl) eltűnésébe nem tud beletörődni! Ráadásul telefonon beszél vele, és Izzie közli, hogy nem akar hazajönni! Azt nem tudjuk, hogy csak most nem vagy esetleg soha többé, mert megszakad a vonal! Mereditht (Ellen Pompeo) hazaengedik a kórházból.
 
Mint a kedvcsinálóban is írtam, ez az első évad, ahol különböző mellékszereplők főszereplővé válnak! A következő részben a főszereplő Derek Sheperd lesz:
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr102479877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása