Premierfilmek a 44. héten!
2010. október 28. írta: dórica

Premierfilmek a 44. héten!

  • Az amerikai
  • Dobogó kövek
  • Fűrész 3D
  • Képzelt szerelmek
  • Könnyű nőcske
  • Mindszenty - Szeretlek, Faust

Az amerikai

Jack, aki a bérgyilkosság művésze, egy balul elsült akció után megfogadja, hogy a következő munkája lesz az utolsó. Ez a küldetés Itália vadregényes dombjai közé, egy olasz kisvárosba sodorja. Jack szerelmi viszonyba keveredik egy helyi szépséggel, ugyanakkor egy veszélyes árnyfigura is a nyomában van, és titokzatos megbízója sem éppen az, akinek látszik….

Dobogó kövek:

A film főszereplői, Patrik és Félix, akik egy debreceni fiatalokból álló baráti társaság központi alakjai. Életük fordulatot vesz, amikor Félixet kirúgják a munkahelyéről, Patrik pedig egy dobogókői értéktelen birtok mellé, hatalmas tartozást is örökök nagyapjától. A két főszereplő és a társaság összefognak, hogy gyorsan és egyszerűen pénzt kerítsenek. A kérdés már csak az, hogy vajon ez hogyan sikerül?

Fűrész
3D

Minden idők legsikeresebb horrorfilm-sosozatának hetedik, befejező része már 3D technikával készült, így már minden néző saját bőrén is meg tudja tapasztalni a brutális kínzásokat. Ebben a részben a Jigsaw- feladatok túlélői összefognak, és szeretnék elnyerni Bobby Dagen támogatását, aki régebben megoldotta a sorozatgyilkos feladatát….
 
Képzelt szerelmek

Francis és Marie közeli barátok, akik egyik este találkoznak Nicolassal, egy vidéki fiatalemberrel. Francis és Marie egyre mélyebbre szédülnek képzelgéseikben és vágyaikban. Idővel már Nicolas kegyeiért versengve szállnak egymás ellen szerelmi párbajba, ami persze veszélyeztetni fogja eddig erősnek hitt barátságukat.
 
A film főszereplője Olive, egy hétköznapi lány, aki nem tűnik ki semmiben sem a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Azonban egy hirtelen fordulat bekövetkeztében Olive a népszerűségi lista élére kerül. Pletyka emeli ilyen magas szintre, miszerint szexuális szolgáltatásokat nyújt azoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és azt cikinek érzik. Olive szíve pedig megesik rajtuk…

Mindszenty-Szeretlek Faust

A háttérben az egész magyar XX. Század. Ismert történelmi alakok, nem ismert helyzetek. A szenvedélyes út tétje pedig maga az Élet! Új, színes magyar játékfilm a mozivásznon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr302406652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása