Doktor House (House) 7x02 Selfish
2010. október 28. írta: redbandita

Doktor House (House) 7x02 Selfish

Kiváncsian vártam ezt a részt, hiszen az első epizód sok kérdést nyitva hagyott! Hová tűnt 13-as? Visszajön-e? Mi lesz az ifjú szerelmes párral? Az előre elárulhatom, hogy volt olyan kérdés, amire legalább részben választ kaptam, de olyan is, amire egyáltalán nem!

Cuddy (Lisa Edelstein) és House (Hugh Laurie) hivatalosan bejelentik a kapcsolatukat. Ezt szó szerint kell érteni! A kórház személyzeti osztályán jelentik be, és még szerződést is kell kötniük. Félelmetes! Természetesen a csapat és Wilson (Robert Sean Leonard) is értesül a friss szerelmesekről. Mindenki máshogyan reagál. Wilson el sem hiszi, amíg nem lát bizonyos dolgokat a saját szemével. Vicces jelenet. Taub (Peter Jacobson) pedig attól fél, hogy Houseból jófiú válik, esetleg papucs és ez befolyásolja majd a munkájukat.

Egyelőre nem tudni kinek lesz igaza, de tény, hogy House viselkedésén változtat a Cuddyval való kapcsolata. Én mindenesetre szurkolok nekik!

A csapat új esetet is kap. Egy 16 éves lány összeesik görkorizás közben. Ahogy az lenni szokott az állapota egyre súlyosabb lesz, ami odáig fajul, hogy tüdőátültetésre is szükség van.

Ismét levonható az a tanulság, hogy az élet néha ijesztően nehéz döntés elé állítja az embereket. A lány szüleinek választaniuk kell. El kell dönteniük, hogy megmentik-e. Amire egyértelműen bárki igent mondana, akinek gyermeke van. De mi van akkor, ha az egyetlen esély a lány megmentésére, a másik gyerek feláldozása! Nem egyszerű döntés… Még akkor sem, ha a fiú nagyon beteg és amúgy is évei vannak már csak hátra. Végül a fiú hoz döntést.

Izgalommal várom a következő epizódot, részben függőségem tüneteinek kezelésére, másrészt, hogy megtudjam hová tűnt 13? A csapat úgy tudja, fizetés nélküli szabadságon van Rómában, de House titkol valamit az üggyel kapcsolatban.

A következő részben:


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr12405085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása