Új sorozatok a 32. héten
2010. augusztus 01. írta: redbandita

Új sorozatok a 32. héten

Ha van néhány üres perced ezeket ajánljuk:

  • Cook kapitány (Duna TV): izgalmas, kalandos sorozat, a XVIII. században. Hajóútra indulunk Cook kapitánnyal új tájak felfedezésére!
  • Az államtanácsos (M1): újabb 4 részes orosz krimisorozat, melyben ismét Eraszt Fandorin nyomoz.
  • Tűzvonalban negyedik évad (Duna TV): a magyar sorozat új évaddal jelentkezik, még izgalmasabbnak ígérkezik, mint az első három évad! (VIDEÓ)
  • Túléltem egy japán vetélkedőt (AXN): 10 amerikai benevez egy japán vetélkedőbe, 250 ezer dollárért!
  • Újra: Doktor House, Amerikai fater, Murdoch nyomozó rejtélyei, Gyilkos elmék, Largo, Pokoli elmék, Médium 5. évad, Shark, Pasifaló, Linda.

Cook kapitány (Duna TV)

Hétfőtől kerül adásba a Cook kapitány életét feldolgozó sorozat. Az ő idejében játszódik a sorozat Angliában. A Királyi Földrajzi Társaság lordjai akkor még szóba álltak egy magát (saját erejéből) hajóskapitánnyá felküzdő földmérővel. Őt kérik fel, hogy feltérképezze a déli tengerek világát. Cook kapitányt Keith Mitchell alakítja. Cook 1768-ban indul első útjára, és rögtön első útján rátalál Új-Zélandra egyik szigetére, s Ausztrália keleti részére. Kalandos utazás vár azokra, akik képernyő elé ülnek!

Az államtanácsos (M1)
 
Az utóbbi két hétben írtam már Eraszt Fandorinról. Hétfő estétől egy újabb négyrészes krimisorozat kezdődik a főszereplésével. Ezúttal is egy gyilkossági ügyben nyomoz. Egy tábornokot megölnek egy moszkvai vonatállomáson. Izgalmas fordulat, hogy a gyilkos Eraszt Fandorinnak adja ki magát, mielőtt végez a tábornokkal. Először tehát Fandorint gyanúsítják, de tisztázza magát, és az álFandorin nyomába ered!
 
Tűzvonalban (Duna TV)
 
Péntektől a negyedik évaddal jelentkezik a Tűzvonalban sorozat. A forgatókönyvíró, Fonyódi Tibor azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ez az eddigi legerősebb évad! Fonyódi a sztori megírásában visszatér korábbi bizonyítékok mélyebb vizsgálatához. Ezek azok a bizonyos Rózsahegyi dokumentumok, amik kapcsolatot mutatnak az alvilág és a politikusok között. Visszatérnek a régi szereplők, de új szereplők is bekerülnek a sorozatba. Pl. feltűnik majd Gáspár Sándor vagy, Oberfrank Pál is. Az évad legnagyobb kérdése, hogy hogyan cserélik majd le Bordás ezredest, azaz Stohl Andrást. Stohl az első hat epizódban szerepel, pedig az évad 12 részből áll. Egyelőre nem tudni mi lesz a sorsa Bordásnak!
 

Túléltem egy japán vetélkedőt! (AXN)
 
Vasárnaptól nézhetjük ezt az új valóságshowt. A főszereplő 10 olyan amerikai akik még nem hagyták el az országukat, sosem. Most Japánba mennek, itt vesznek részt egy vetélkedőn, ahol 250. 000 ezer dollár a tét! Furcsa, mondhatni bolond feladatokat kell elvégezniük pl. társuk fejéről enni, úgyhogy azok egy futópadon „dolgoznak”, vagy tépőzáras ruhában falnak ugrani!
 
Újra látható lesz hétfőtől a Doktor House (TV2) az első évad első részét adják le, és aztán mindennap egy újabb részt. Akik még nem látták ideje pótolni! Keddtől ismétlik az Amerikai fatert a Viasat 6-on, a Film+-on pedig a Murdoch nyomozó rejtélyeit. Szerdától láthatjuk újra a COOL TV-n a Gyilkos elmék első évadának első részét! Az AXN-en pedig a Largo-t. Csütörtökön kerül adásba megint a Pokoli elmék első évada az AXN-en, a Médium 5. évada pedig a Hallmarkon! Péntektől tűzik újra műsorra a Shark- Törvényszéki ragadozót, a TV2-n. Szombaton az RTL Klubon ismétlődik a Pasifaló című sorozat, vasárnaptól pedig egy igazi klasszikus, a Linda.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr52191709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása