Új sorozatok a 30. héten
2010. július 19. írta: redbandita

Új sorozatok a 30. héten

Ha már visszatértél a nyaralásból és megnéznél valamit a TV-ben ezeket ajánljuk:

  • Azazel nevében (M1): négy részes orosz krimisorozat, melyben egy titokzatos öngyilkosságot derít fel Eraszt fandorin.
  • 112-Életmentők (RTL Klub): újabb izgalmas kalandokkal jelentkeznek a mentősök, tűzoltók és rendőrök! VIDEÓ
  • Castle (RTL Klub): egy író Rick Castle és egy nyomozónő közös kalandjai, izgalommal, íróniával, cinizmussal fűszerezve. VIDEÓ
  • Vak igazság (AXN): mit tud tenni egy nyomozó, ha egyszercsak megvakul? Igen! Újra munkába áll...
  • Miami Trauma (Viasat 3): egy új kórházsorozat egy sürgősségi osztályon. VIDEÓ
  • Caterina és a lányok (M1): három lány és elvált édesanyjuk kalandos életébe kukkanthatunk bele!
  • McLeod lányok 6. évad (M1): ebben az új évadban régi szereplők távoznak és új szereplők érkeznek...

 

Azazel nevében (M1)

Ennek a ma induló orosz krimisorozata egy írnok, Eraszt Petrovics Fandorin (Ilja Noszkov). Aki a moszkvai rendőr főkapitányságon dolgozik. Ez egy 4 részes tévéfilmsorozat, egy regény alapján készült. A történet egy rejtélyes öngyilkosság körül forog. Fandorin azt próbálja kinyomozni, hogy valóban öngyilkosság volt-e és ha igen akkor mi lehetett az ok? A nyomozás közben a szerelem is rátalál a „nyomozóra”.

112-Életmentők (RTL Klub)
 
Mivel a Barát közt nyári szünetre ment, ismét látható a 112 című német sorozat. Új részekkel kerül adásba ma estétől. Ez nem egy átlagos kórházsorozat. Itt rendőrök, mentősök és tűzoltók együtt mennek a balesetek vagy bűntények helyszínére és segíteni próbálnak. Annyiban hasonlít egy kórházsorozathoz, hogy itt is keresztbe-kasul szövődnek a szerelmi szálak! De minden részben izgalmas kalandok várnak arra, aki nyomon követi az életmentők munkáját!

Castle (RTL Klub)
 
Keddtől új nyomozós sorozattal ismerkedhetünk meg. Rick Castle (Nathan Fillion) krimiket ír, és mostanra nagyon sikeres író, de jelenleg alkotói válsággal küzd! A rendőrség most segítséget kér az írótól, egy ügy felderítésében. Kate Beckett (Stana Katic) „társa” lesz a nyomozásokban. Beckett ennek nem igazán örül, mert Castle stílusa (finoman szólva) kissé öntelt, pimasz, irányíthatatlan. De aztán összebarátkoznak és mindkettőjüket egyre jobban megismerjük.

 
Vak igazság (AXN)- Blind Justice
 
Kedden az AXN-en is indul egy nyomozó sorozat! Jim Dunbar egy gyilkossági nyomozó, egy lövöldözés során megvakul. De továbbra is dolgozni akar. Sokan kételkednek abban, hogy így is eltudja-e végezni a munkáját. Karen Bettencourt társa lesz. Egyelőre kisebb ügyeket bíznak csak rá. Dunbar hamar bebizonyítja, hogy semmivel sem rosszabb nyomozó, mint a többiek!
 
Miami trauma (Viasat 3)- Miami Medical
 
Szerdától a Viasat 3 műsorán egy új kórházsorozat, a Miami trauma. Annyiban hasonlít a Vészhelyzethez, hogy ez is egy sürgősségi osztályon játszódik. Az egyik főszereplő Dr. Matthew Proctor (Jeremy Northam) aki egy kisvárosi állást hagyott ott azért, hogy a sürgősségin dolgozhasson. Dr. Eva Zambrano (Lana Parrilla) sebész, aki emellett munkamániás is. Dr. Serena Warren pedig most végzett az orvosin. Tuck Brody nővér próbálja kiegyensúlyozni az orvosok és a betegek hozzátartozói közötti „szakadékot”.  
 

Caterina és a lányok (M1)
 
Pénteken az M1-en mutatkozik be Caterina (Virna Lisi) aki egyedül nevelte fel lányait, miután férje elhagyja. A lányok már felnőttek és elköltöztek, így Caterina most egyedül él. Karácsony közeledtével összegyűlne a család… Csakhogy a lányok elfoglaltak. Egyikük híres jogász, másik többgyermekes családanya, a harmadik pedig egyetemista. Vajon sikerül összegyűlnie a családnak? Caterina szeretné újonnan kialakuló szerelmi életéről kikérni lányai véleményét. De a család minden tagjának izgalmas kalandokban lesz részük!
 
 
McLeod lányai 6. évad (M1)
 
A 6. évadban sok régi szereplő kiszállt a sorozatból, mondhatni szereplőváltás történt. Sok új szereplő is bekerül a sorozatba. És olyan is rájön, hogy McLeod aki eddig nem tudott róla! További kalandok várhatóak ebben az új évadban is…
 
 
Sarah Jane kalandjai (M1)- The Sarah Jane Adventures
 
Szombaton kerül adásba a Doctor Who sci-fi sorozat spinoff-ja. Így tehát ez is egy sci-fi sorozat. Sarah Jane Smith (Elisabeth Sladen) újságírónő, aki egy jó ideig szerepelt a Doctor Who-ban is. A sorozat elsősorban fiataloknak, tinédzsereknek szól.
 
Újra: Keddtől ismét látható duplaepizódokkal a Titkok című sorozat az RTL Klub-on, kedd este a JAG- Becsületbeli ügyek is nyomon követhető a Story TV-n. Szerdától szintén a Story-n Rex kutya nyomozásait izgulhatjuk végig (Rex Felügyelő). Csütörtöktől MONK- Flúgos nyomozó első évadát kezdi ismétli a TV2.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr292161987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása